Totalt antall sidevisninger

mandag 14. desember 2015

Det blir mye om svenskegården nå ! Du vet , vi bor jo der nesten halve uken , ja det blir jo det. I helgen var det hvitrimet ute , veldig pent og nok av det hvite for min del !

Lørdag reiste vi til Karlstad , drøye 24 mil tur retur . Sånn er det altså å være utlending , vi måtte til Karlstad for å få et fiktivt svensk person nummer , for å kunne ha internett ! YEES ! Tungvint skal det være , men nå er det i orden og ingenting er vel bedre enn fiber !

Det er så deilig å reise hjem til Sverige , ja sånn har det blitt ! Der er det bare turer og kos og stille og fredelig ! Tredje advent du , er du klar til jul ? Bortsett fra noen gaver , så har jeg ennå ikke begynt på noen juleaktiviteter , og vet du hva ? Jeg har slett ikke tenkt å stresse meg i hjel til jul heller . Jeg blir rett og slett kvalm av hele julemaset  , alt kjøpepresset fra media , reklamen , alt skal være så jævelig  fint og flott og når kirkeklokkene ringer julen inn ... så driter vi i alle andre , låser dørene og spiser oss halvt fordervet ! Den type julefeiring har ingenting med julen å gjøre , som jeg ser det . Sånn , da var det sagt . Nei vi får heller prøve å kose oss og ta det litt rolig og heller være litt mer innkluderende ovenfor hverandre , tenker jeg . Ja ja da får jeg ut en tur med hundene . Neste gang skal jeg fortelle deg om en veldig morsom nyinnvestering . Ha det godt så lenge !


4 kommentarer:

 1. Så fint att ni trivs så bra i er Sverigestuga! Det är allt ett riktigt julhus! Ni kanske flyttar hit för gott? Ska ni vara här under julen? Hoppas det kommer lite mer snö så den riktiga julkänslan infinner sig! Undrar vad du ska berätta om?
  Jag håller med dig och tar det väldigt lugnt med julförberedelser. Under julen ska jag vara hos barnen men på söndag kommer de till mig och äter lutfisk (och lasagne för barnen och några vuxna också). Vi trivs så bra tillsammans allihop!

  Njut i ditt julhus!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Så mysigt det låter alltihopa! Vi får allt ta oss en sväng till er till sommaren! Här bakar jag lite och det är snart gjort, allt det där med julstress är bara dumt, det blir jul ändå! Det viktigaste är att få vara tillsammans!
  Ha en fin vecka!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Er så enig med deg, blir kvalm av hele handelsstanden, Julematkrigen, kjøpepresset, postkasser gnudd med tåpelig reklame, irriterende julemusikk og reklamemas i høyttalerene på kjøpesentrene...grrr! Vet du, hvert år innlegges det mennesker med sprukken magesekk fordi de har spist for mye! Er det mulig?! Sånn, det var litt avreagering fra meg også! Her i huset tar vi ting med stor ro. Leser Om Julebudskapet sammen med ungene hver kveld, har enkle adventskalendere, skikkelig gjennomtenkte gaver (mange hjemmelagde) og handlelister for litt ekstra julemat. Ungene har bakt litt. Vaske blir bare å løpe rundt med filla. Til helgen skal vi til skogs og hugge juletre. Koser meg med alle små øyeblikk. Ønsker deg ei herlig adventsuke, fri for julestress og mas. Klemm fra Pam i Sør

  SvarSlett
 4. Efter den här jobbiga hösten orkar jag inte stressa inför julen. Det bästa av allt är att min dotter och hennes man kommer hem från Australien! Jag är överlycklig! Då hon är vegan kommer vi att laga maten först när de är här, det blir bra det. Gemenskap, lugn och ro är det jag önskar mest av allt!
  Du har så rätt om julen, reklamen stressar oss till en köphysteri som jag vägrar! Och jag ska försöka att dra ner på kraven.
  Jag blir så glad att ni trivs på svenskgården och hoppas hundarna gör det också. Skönt att få internet ordnat även om det verkar löjligt att behöva en fiktiv identitet för det.

  Båda luciorna är köpta på loppis för några år sedan, på sommaren. Då gör man bästa köpen som har med julen att göra.

  Varmaste kramen till dig min vän!
  /Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !