Totalt antall sidevisninger

søndag 24. mai 2015

ESTETISK SANS ... OG IKKE .

Vakkert , gammelt og slitt .

Nye vinduer i samme stil , krysspostvinduer , ja fine de , men så er det altså en viss mann som har kjøpt SVART metall brett og satt på under vinduet , vinduesbrett ! Jeg skjønner ikke at det går ann , å ikke kunne se litt selv , hva som overhodet ikke passer inn !!! Jeg blir så eitrende forbanna ! Men i stedet for å ta vinduene ut igjen , så skal han få lov til å male de hvite , med metallakk , tenker jeg .

I går fikk vi en dreven saueklipper til å klippe sauene våre med maskin ,og de ble så fine ! Her ser du Bamse med sommerklipp , feit og fin ! Ja feit som en gris , sa klipperen. Ja det passer jo bra , for jeg har alltid ønsket meg en gris ;)

De nydlige gyllen aprikose lokkene til Bea har falt for maskin , men de vokser jo snart ut igjen da.

Her er hele familien samlet <3  Det var deilig å slippe å klippe de selv iår, for det er tungt med sauesaks ,kan du tro.

Lille Bertil følger hakk i hel hele tiden !

For første gang blomstrer Syrinen min , JIPPI !!! Det er en avlegger fra et sted jeg solgte for seks år siden og den har blitt med på to flyttelass. Endelig !

Blir mange bilder dette , men epletrærne våre er så fine nå og jeg måtte ta bilder nå, for snart kommer regnet som skal holde på nesten et døgn :(  Snart er det juniog skal vi få noe sommer , så bør den komme nå.

Så nydelige farger epleblomstene har og det er flere forskjellige farger .

I fjor fikkvi ikke mer ennkanskje ti epler til sammen på alle trærne våre , etter en kraftig nedskjæring på de, men i år satser vi på at det blir mange epler igjen !

Noen helt hvite blomster også ...

Må siat jeg savner det gammle , store pæretreet mitt , men dette flotte epletreet er en fin erstatning da , så vakkert !

Har du sett da ..?!!

Og til slutt et bilde av Liljekonvall buketten jeg plukket i morges , som dufter så deilig !  Fortsatt god pinse til deg som kikker innom !

9 kommentarer:

 1. Gissar att någon är illa ute nu, tur
  det går och måla dom. Och så mycket
  fina blommor och fina nyklippta får.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 2. Först såg jag det inte, men jag förstår nu att det blir någon i huset som ska måla. Men menar du att det är flera fönster?
  Så nakna de nyklippta fåren ser ut. Du säger väl att Bamse liknar en gris så att han hör det? Mina får blev helt galna efter klippningen, de stångades så att pannorna blev blodiga! Får med päls är faktiskt finare!
  Eplegården, så vackert med de blommande träden!
  Och söta Bertil är med, mysigt att ha en hund i hälarna och som sällskap där ute.

  Ha det gott Sidsel och var rädd om målaren!

  Kramar /Cia

  SvarSlett
 3. Du säger väl INTE att Bamse....

  SvarSlett
 4. Du har det så fint hos deg atte... gøy å se at ting blomstrer og gror. Her har også syrinene begynt å blomstre og det er alltid veldig gøy. Tror jeg må få plantet litt fler av dem snart ;).

  SvarSlett
 5. Åh, nej, karlar... Du får njuta av allt det vackra av både djur och natur du har runt dig!

  Ha en fin ny vecka i ditt paradis!
  Kramar från Eva-Mari

  Jag har "mina dagar" på måndag och torsdag!

  SvarSlett
 6. Huffda, det er ikke alle som er like oppmerksomme på de små men viktige detaljene. (",) Det blir sikkert bra med metall-lakk, du må bare sette ham i arbeid. (",)

  SvarSlett
 7. så fantastisk herlig på alle måter du har det rundt deg!!!Spesielt denne tiden :)
  Toveklem .)

  SvarSlett
 8. Så jättefint du har det där hos dig. Fåren blev ju jättefina efter klippningen och lille Bertil är allt en riktig sötnos..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 9. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !