Totalt antall sidevisninger

søndag 15. mars 2015

GODT Å KJENNE AT EN LEVER !

Ja det er jo det , godt å kjenne at en lever ! Denne fryktelige lukten gjorde at vi måtte ta vekk inner vegger og gulv. Slik farge var det på veggene i dagligstuen . Vi skal isolere litt på innsiden , så de koselige tømmer veggene må kles inn igjen .  Men altså , grunnen til at jeg virkelig kan kjenne at jeg lever , ser du på neste bilde .
Jeg har aldri sett noe så fælt og aldri følt meg så forrådt av noen før ! Til venstre på bildet ser du de såkalte moderne panelplatene man får kjøpt nå.  Sånne var det også i dette hjørnet , før Jan tok de vekk. Da har altså forrige huseier bare dekket til den pill gjennom råttne veggen med disse platene og solgt huset til oss uten å opplyse oss om det  !!! At det går ann å være så simpel !!! Er det ikke noe som heter ærlighet igjen i denne verdenen ?  Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan enkelte mennesker tenker og hvordan de får sove om natten !Jeg er RASENDE  sint og forbannet !!! Og tenker ... hva gjør vi med dette ??? !

14 kommentarer:

 1. Stackars er! Har ni kollat med försäkringsbolaget? Ni kanske kan få råd hur ni kan gå vidare och om det finns någon garanti... fast förmodligen inte. Förra ägaren, ska ni inte ta honom i örat? I alla fall fråga honom om VARFÖR han lurat er? Håller tummarna att det i slutändan blir bra...

  Vårkramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Men fy, det där var inte bra. Hoppas ni
  kan få hjälp med det här via försäkring
  eller dolda fel till han som sålde.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Stod det opplyst i tilstandsrapporten? I tilfelle er det en sak mot selger. 5 år har dere på,til å klage. Få en takstmann imorra for dokumentasjon! Nina

  SvarSlett
 4. Jag blir också f-bannad att säljaren gjort så. Det kallas för dolt fel och tycker ni ska driva det, hoppas bestämmelserna är lika i Norge.
  Ett år efter mitt köp där säljaren bedyrade att alla bin var borttagna upptäckte jag bin och ett dåligt lagat hål i muren på vinden, gubben fick ersätta alla kostnader!

  Varm tröstekram /Cia

  SvarSlett
 5. Glömde att skriva; dokumentera allt med bilder!

  SvarSlett
 6. Men FY! Kolla upp dolda fel...vet inte om ni har det samma som vi i Sverige. Hoppas att det löser sig. Kram

  SvarSlett
 7. Åh kjære deg! Så forferdelig at noen kan finne på å skjule noe sånt! Jeg er enig med anonym, dette burde ikke selger slippe unna med. Det er helt tydelig at han med vitende og vilje har dekket over store feil og mangler ved huset! Hold oss orientert om hva som skjer da, tenker masse på dere begge, det ordner seg. Go klem, Pam

  SvarSlett
 8. Dette er jo bokstavelig talt pill råttent gjort! Jeg håper at kjøpslovene for boliger hjelper dere, og slutter meg til alle over her: Dokumenter med bilder!!!

  Lykke til.

  SvarSlett
 9. Fy søren! Ja, man forstår jo godt at du blir rasende. Klart dette vil lukte! Håper dere for orden på det.

  SvarSlett
 10. Herregud, jag förstår verkligen att du är både arg och ledsen. Tyvärr finns det så många oärliga människor överallt. Hoppas att det löser sig bra för er..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 11. Trist, riktigt trist...hoppas det går att ordna både praktiskt och ekonomiskt.
  Ha en bra vecka, trots allt...
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 12. Trist, riktigt trist...hoppas det går att ordna både praktiskt och ekonomiskt.
  Ha en bra vecka, trots allt...
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 13. Deler forbannelsen din! Vi har hatt lignende tilstander her, er 2 år siden vi kjøpte og vi har hatt 4 takstmenn på besøk og heldigvis fått medhold på så og si alt og fått tilbake nesten en halv million av kjøpssummen. Men det har tatt lang tid og vi har fremdeles ikke soverom;/ Så ja, enkelte mennesker er bokstavelig talt PILL RÅTNE!!!
  Du har min dypeste støtte!
  Klem til deg;)

  SvarSlett
 14. Arrrrg er det muli
  di burde skamme seg!!!
  forstår god du er forbanna

  kjerlige klemmer fra Eli:)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !