Totalt antall sidevisninger

søndag 19. januar 2014

Stille søndag .

Søndag er en av de aller fineste dagene i uken synes jeg . Vi har innført en ny vane her i huset , nemlig det å spise frokost i Eplestuen eller Nordstuen som den også ble kallt , hver helg . Selv om jeg på bildet her nå kan se at det både er brødpose og syltetøyboks i plast , etter at far har dekket på , så oser det av harmoni , sjel og storslagenhet her inne .

Dette er det aller vakkreste rommet i huset .Her skal det etter hvert tapetseres om , restaurere vinduene og lage innervinduer , male taket og jeg tror at vi bare skal lakke gulvet her inne.

Vi tenkte på at vi kanskje skulle rive ned den ene veggen igjen , men det blir nok heller at vi setter inn en gammel dobbelt dør inn hit. Det er så koselig å ha en stue som bare er spisestue !

Ja , ja sånn er det her hos oss i helgene . Du har vel sikkert også noen spesielle vaner hver helg ?!  Nu skal jeg bare sitte ved den gammle ovnen og kose meg og  kikke inn til dere  . Jeg har ikke for vane og skrive NU , men det er jo noe rart her , for jeg kan ikke skrive en bokstav , det kommer frem dette tegnet [    i stedet for ! Hvaaa det er jo rart da !!!!   God s;ndag !13 kommentarer:

 1. Ja det ser veldig koselig ut,og fint å lage nye tradisjoner:-) Klem

  SvarSlett
 2. Mysigt, det var en fin tradition. Och ett vackert rum, underbar utsikt. Blogger krånglar rejält idag, hoppas det går över fort.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Hej igen
  Högrev sitter över bringa och bog, precis bakom halsen på djuret. Kött som behöver långkok.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 4. Så vackert och mysigt ni har det där i er stuga. Vår vana på helgerna är väl att äldste sonen kommer hit som regel och vi sover lite längre. Idag har vi en vinande vind, några köldgrader så vi eldar i alla kakelugnarna, och har tittat på en film tillsammans! Ha en fortsatt fin söndag!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Så koselig, og ikke minst fint å ta hele huset i bruk. Spesielt når man har et så fint rom stående. Og en plasdunk til syltetøyet er jo ikke så farlig... (",)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Det virka som dokke har eit flott og sjarmerande hus.
  Tenk så herleg å ha spisestue !

  Nyt søndagen vidare.
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 8. Det ser utrolig koselig og stemningsfullt ut, for en hyggelig start på søndagene. NU passer jo litt inn i et gammelt hus da, hi hi :-). Klem Pam

  SvarSlett
 9. HEI
  å så koselig... trivelig stue dette.
  vakre møbler.
  kos og hygge rundt frokostbordet i en slik fin stue ja....

  ønsker deg en fin uke
  klem TOVE

  SvarSlett
 10. Vad mysigt, jag gillar din kristallkrona ! ;)
  Dottern har flyttat så vi har hjälpt till med det i helgen. Nu är det mindre än en månad kvar tills jag blir mormor ! Så spännande ! ;)
  Må så gott & ta hand om dig !
  Kram Anki

  SvarSlett
 11. Veldig flott å ha en egen spisestue, ja. Og din er jo så flott!
  Selv er jeg ikke så flink til å bruke min egen enda. Er på jakt etter et større bord og noen mer behagelige stoler til bordet.
  Så hvem vet.. kanskje jeg også begynner å bruke stua mi igjen en gang. ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 12. Veldig flott å ha en egen spisestue, ja. Og din er jo så flott!
  Selv er jeg ikke så flink til å bruke min egen enda. Er på jakt etter et større bord og noen mer behagelige stoler til bordet.
  Så hvem vet.. kanskje jeg også begynner å bruke stua mi igjen en gang. ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 13. Det var en bra idé att äta frukost där, och utsikten bakom den vackra kristallkronan är så fin! Att sätta dit en pardörr låter bra, jag älskar fina pardörrar!
  Jag längtar tills jag kan sitta ute på verandan och äta frukost, när det är så pass varmt och gott att det räcker att ta på sig en morgonrock.
  Snart är det söndag igen...!
  Kramar

  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !