Totalt antall sidevisninger

mandag 16. september 2013

En liten stemmningsrapport !

En liten stemmningsrapport herfra nå i kveld. Med min nye kameralinse , kan jeg nå ta bilder av månen . Jippi !!! Før ble det bare en bitteliten prikk .I dag har det vært et skikkelig dritvær , for å si det mildt ! Den flotte høye planten jeg viste dere tidligere i sommer , har knekt totalt og falt rett i bakken .

Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne i dag , veien vår opp til huset var bare to revner med strie fosser i !!! Veien var totalt ødelagt !

Nå er trappegangen påbegynt . Jeg sier bare ; FYTTERAKKER`N !!! Med varmepistol og skrape er det alikevel en tung jobb . Og varmepistolen har jeg skikkelig respekt for , livredd for at hele trappen skal ta fyr . Den er varm altså , neglen min bare krøllet seg opp rett og slett !


Jaa det går av alle lagene med lim , men en veldig tolmodighets prøve , noe jeg ikke er !

Innimellom må litt kaffe og eplekake til ! God kveld til deg !

5 kommentarer:

 1. Så utrolig flott hus dere har!
  Her regner det også i strie strømmer, og tidligere i dag kom det haggel.

  SvarSlett
 2. Koselig innlegg, og heldige deg som kan ta så fine månebilder. Mine blir, som du sier, bare små prikker, uansett hvor stor og flott månen er. :-)

  SvarSlett
 3. Hørtes livsfarlig ut med den varmepistolen! Vær forsiktig!! For ett flott bilde du har tatt av månen. Skikkelig god linse du har fått. Gratulerer igjen. Stor kram från et hotellrom i Aberdeen...:-)

  SvarSlett
 4. Jag blir så avundsjuk på din kameralins, jag kan absolut inte ta fina bilder på månen, det är snart fullmåne nu! Skrapa färg är inte det roligaste man kan göra precis, vi har hela huset kvar , nästan! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Så roligt med en ny kameralins och fotografering i månsken!
  Så duktig du är att ta bort limm och annat på trappstegen, det är ett jädrans jobb. Du har inte möjlighet att låna eller hyra en speedheater? Jag tycker den är bättre än värmepistolen.
  Så klart det blir äppelkaka på Eplegården!

  Ha en bra dag!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !