Totalt antall sidevisninger

fredag 15. mars 2013

Snøvær`s fredag , men snart påske !

BARE litt påskepynt skal vi ha , og den skal helst være steingammel !

Bortsett fra påskeeggene som gullungene våre har laget da , naturligvis. De er jo nydelige og laget av små lubne barnehender. Kan man få en finere gave ? NEI.

Denne gammle duken har du sikkert sett mange ganger på bilde hos meg , men jeg synes at gammle fru Wegener sin linduk er så kul og fin at den blir vasket og strøket og lagt rett på bordet igjen. Jeg begrenser påskepynten til lysbrettene mine , så godt det lar seg gjøre.

Her ser du selve hanefar , som stolt står å passer på det gammle fine lure egget , som vi fant nede i jorden , da vi byggde nytt hønsehus.  Fint da...

En liten Påskelilje løk i min gammle ski pokal !  Ja ... tenk på det !

Veldig sterk gul farge , men søte og da de gammle kyllingene !

Litt påske i  vindueskarmen på kjøkkenet også. Ååå jeg er så glad i disse dype, gammle vinduespostene. Da blir det litt sjel vet du...

Litt påskepynt også i den innerste stuen.

Denne lille fine saken her fikk jeg av lillesøster i julen med en hvit Svibel i , og SE den er veldig søt også med en lite påskelilje i !
Du , se på denne lille raringen ! Han fant jeg i en bruktbutikk forleden . Jeg m å t t e  bare ha ham. Jeg skjønner ikke , men jeg har en forkjærlighet for sånne enslige , rare og kanskje litt stakkarslige vesen. Han er jo så søt , ikke sant ? Nei , kanskje det bare er meg.. 
God fredag til deg !

6 kommentarer:

 1. Så fint du har påskpyntat! Jag har inte gjort så mycket ännu, blir nog inte förrän i nästa vecka. De små kycklingarna känner jag igen, min mamma hade sådana, tror jag har någon kvar. Ha en fin fredagskväll, här har vi såå kallt, -16 i morse.
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Kjekt med gamal pynt som ein har eit forhold til.
  Din pynt er fin !!
  Og, pokal ? Skiløper altså ?

  Kos deg i helga.
  Anna-Mari

  SvarSlett
 3. Vilka härliga påsk-pynts-bilder !
  -Visst älskar man sakerna som ens barn gjorde när dom var små ♥ Dom är så värdefulla, och fina minnen !
  -Ditt nya porslin är ju underbart fint ♥
  Hoppas att du får en fin helg !
  Kram Anneli

  SvarSlett
 4. Ja jag tror inte att man broderar brudlakan nu för tiden. Mina systrar broderade till mej när jag gifte mej. Visst var det en fin tradition. Ha en riktigt fin helg! Och tack för alla fina kommentarer! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Du har jättefint påskpynt, extra fint för att det är gamla saker. Din gröna vas eller om det är ett glas är så fint också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. Akkurat sånne påskekyllinger jeg husker fra da vi var små! (",)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !