Totalt antall sidevisninger

tirsdag 29. januar 2013

Å MISTE SEG SELV ....

Går det ann ?? Ja jeg mener at det er fullt mulig . Ting i livet kan bli så anderledes enn det var før , selvstendigheten ,  gleden , til og med sorgen , egenpleie tiden , treningen , vennene , latteren... borte vekk. Jeg  som har det så bra på alle måter ( bortsett fra de j... armene mine ) burde jo ikke klage ... og det gjør jeg heller ikke , men jeg kjenner ikke meg selv helt igjen. Jeg ler aldri med magen lenger ( bortsett fra sammen med lille Britt og gullungene.) Jeg er egentlig et impulsivt menneske som liker mange morosomme sprell , liker å være i vinden , få oppmerksomhet , se siste filmen på kino , nyte turer og maleri utstillinger , gå på biblioteket , trene med sykkel og føle at jeg virkelig LEVER. Jeg savner mennene  , ja ikke sånn da , men som kamerater . Savner at de stikker innom på en kaffe  og ler og prater og forteller siste nytt.Etter jeg giftet meg har jeg mistet dette , de vil rett og slett ikke komme , bare fordi jeg er gift ! Savner de lange badene med bayleis og tente lys på badekars kanten , savner det å pynte meg og få komplimenter , savner meg selv. Jeg ville jo ikke byttet bort det gode livet jeg har nå med Jan selvsagt , men alt er så jevnt !!! Jan er må jeg si alltid i godt humør uten de store latterbrølene , snill og god . Banner og skriker aldri , veldig rolig person og det var nok det jeg falt for med han . Trygg , snill og god ! Noe jeg ikke har opplevd i noe forhold før. Vi har det godt ! Men det var det da at Sidsel liksom har blitt borte på en måte , nå er jeg bare ...på en måte , skjønner du ? Hmm antagelig ikke , er nok bare meg som er sånn. Jeg har tenkt en stund på dette nå og det var en ting som fikk meg til å tenke at jeg må finne tilbake til meg selv og det var ....

DENNE vesken her som jeg fikk til jul av min datter , propp full av masse gode kremer og skrubber av alle slag. Den har fått meg til å begynne å trene igjen , og jeg prøver alt jeg kan på å være ......l a n g s o m   når jeg steller meg og i ting jeg gjør. IkKE STRESSE !  Prøve å gjøre ting jeg likte før ... bare for meg selv. Og ærlig talt ... Jan dauer ikke hvis maten ikke står på bordet kl 16.30 ! Det er hva jeg må gjøre for meg selv for å ha et fullverdig liv , føler jeg. DU LEVER I EN SÅPEBOBBLE , har det hendt at min lille gubbe sier . Jajaaaa så gjør jeg det da . Synes såpebobbler er fine jeg !

8 kommentarer:

 1. For et fint inlegg, vennen! Jeg forstår deg så godt og du beskriver det så fint når du sier at du savner DEG. Det kan jeg også gjøre innimellom men det er litt tabu å snakke om, tror jeg. Jeg er jo også lykkelig og har det bra med prinsen min, en fantastisk jobb å gå til, gode venner... men, som du sier, alt er så jevnt! Blir så glad å lese at det ikke kun er meg som har det slik... Tusen takk for dine kloke ord. Og du? Jeg synes også såpebobler er fine...;-) Ha en fin kveld. Kram

  SvarSlett
 2. Ibland känns allt så grått och trist, den ena dagen är den andra lik. Men tänk, snart har vi vår och sen kommer sommaren, och allt blir bättre. Det är kanske en släng av vinter depression som du fått. Tänk i morgon är en annan dag, då blir det bättre. Jag har uppfattat dej som en glad och varmhjärtad person. Många kramar och skratta lite ikväll! Finas mammis

  SvarSlett
 3. Tankevekkende innlegg. Kanskje man i begynnelsen går sånn opp i hverandre at man selv blir mer i bakgrunnen? Men det trenger jo ikke å fortsette sånn, det er jo viktig at begge fortsetter å være den man falt for ikke sant? (",) Altså seg selv.

  SvarSlett
 4. Forstår veldig godt hva du mener, sliter med det samme selv. Føler meg litt som en fugl i bur siden jeg ble syk for 12 år siden, dagene går i hviling, oppvask, tøyvask, middag, oppvask, lekser med ungene, soving :-P Jeg som var høyt og lavt før...fysj kan bli så frustrert iblant. Har lyst til å gjøre noe helt villt...bare en gang...og sjokkere alle - være meg selv et øyeblikk. Håper du får en fin dag sidsel og ta vare på deg selv. Snart er vårsola her og alt virker lysere og lettere :-), Pam

  SvarSlett
 5. Jodå, jag förstår också så väl vad du menar, livet förändras. Och man saknar ofta sättet man levde på. Men du har en snäll och fin man, det är lycka.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. Intressant inlägg Sidsel och mycket tänkvärt. Det är viktigt att inte tappa bort sig själv, att få känna sig uppskattad, fin och väl värd att vårdas. Av både sig själv, andra och mannen.
  Min fd man blev alltmer svartsjuk och försökte beröva mig den möjligheten. Jag tror du däremot har en förstående man som låter dig var i, eller blåsa såpbubblor. Jag tycker också såpbubblor är fina!

  Varmaste kramen
  Cia

  SvarSlett
 7. Jeg tror alle "mister seg selv " en og annen gang...man går liksom på autopilot og kjører seg inn i et spor...da er det tid for refleksjon og finne tilbake til det som gir en" godfølelse", trenger ikke være så store forandringer...ser ut som du er på rett vei;-)
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 8. Fine innlegget sitt som jeg tror vi er mange som kan kjenne oss igjen i. Noen trenger en real omveltning i livet for å finne seg selv, mens andre trenger kun å puste litt og finne en litt annen glød i hverdagen. Har stått der selv mer enn en gang, både forholdsmessig, og helsemessig. Veldig viktig å finne noe som gjør at du kan være Deg. Fortsett med den prosessen :)

  Fine finn-saker du har funnet. Digger stolen din! Vanskelig å si om du bør fjerne stoffet eller ei. Det kan jo hende det som er under er ødelagt, men det fikk du kanskje vite? Blir jo nysgjerrig, så prøv en bitteliten bit da vel? :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !