Totalt antall sidevisninger

tirsdag 20. november 2012

Litt kan vel ikke akkurat skade ...

L i t t  kongerøkelse kan vel ikke skade på en grå tirsdag som denne i slutten av november . Ute er det surt og kaldt og det er det inne også !  Hehe neida inne er det deilig og varmt for jeg fyrer som bare det . Kattene ligger som slakt i stuen her og bare koser seg ! Det er skikkelig mørkt inne til og med i dag , men litt koselig er det , synes jeg . Koselig med tente  stearinlys , røkelse og fyr i ovnen ! Ønsker deg en god tirsdag !
 

6 kommentarer:

 1. Juksepave;-)...vel...vi har prøvesmakt julepølse og vi da:-)! Ha en fin fin kveld!
  Klem lillesøster:-)

  SvarSlett
 2. Hahh hvem er juksepave her ?? Nei fysj holdt jeg på å si ... den ekle julepølsa får vente til julaften ...da blir det juleprinskorv . Kom snart ! klem

  SvarSlett
 3. Här har det också varit grått som i en ullstrumpa. Massor av tända jus och lampor men ingen brasa än så länge. Jag håller mig varm med Leif GW Persson just nu.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. Här har vi lika mörkt, just idag ser det ut och bli extra grått väder. Mysigt med ljus.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Idag torsdag är det också mörkt, men det är mysigt då att tända brasor o ljus. Nästa helg får vi tända adventsljusen, det ser jag fram emot.
  Kram från Sverige

  SvarSlett
 6. Hej! Jag gick in på den sida som det står att uppgradera...klickade mig vidare till där man ska betala med kort....mitt eget kort fungerar inte då man måste registrera sitt betalkort på nätet o det har jag inte gjort, så fick låna min dotters betalkort! Jag betala nu ca 20:-/månad i bloggkostnad men det är det värt tycker jag. Hoppas det löser sig, felet kan ju vara att du inte ha ditt bankkort registrerat. HA en fin helg kram från Maja

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !