Totalt antall sidevisninger

lørdag 3. november 2012

Deilige lørdag ! En passende dag for å stå tidlig opp , ut i plaskende regnvær og få med seg et herlig loppemarked.

Ja Jan , vi drar i kjempegod tid på loppemarkedet , sånn at vi er i køen FØR oppkjøperene! Joda 25 minutter før det åpnet , så var vi på plass. Og det var mange andre også. En kjeeempelang kø med kjøpelystne sto allerede der. Noen gamle fine puter passer fint til den noe "kalde" skinnsofaen. Putene er fargerike og fyllt av tung gammel dun.

Vi fikk oss også en kjempekul gammel badevekt !!
Jeg sa til far at vi skulle se etter en gammel badevekt og jammen så fant han denne ...hææ , så bra ! Nå går han bare rundt og sier :Jaaada jeg fant den jeg vet du , jeg har sansen for sånne spesielle ting skjønner du , og mye bedre enn dette nymotens greiene. Jada !

Et gammelt og rustent paraply stativ fikk vi også tak i . Koselig synes jeg.Her er snøen forsvunnet igjen og det regner som om himmelen har åpnet seg, men vi har god fyr i ovnen og en god kopp kaffe. Håper du også koser deg i dag !?!!

8 kommentarer:

 1. Oj så mycket fint du hittade på loppisen. Tack också för kommentaren om mitt problem med bild överföringskvoten:) Det ordnade sig:)

  KRAM Helena

  SvarSlett
 2. Kul retrobadevekt! Fine puter! Det er stor stas med loppemarked, synes jeg. Lenge siden nå.. Ha en strålende fin lørdagskveld. Klemmer fra Bergen

  SvarSlett
 3. Hei:) den vekta var kjempe fin:) kjenner til loppis livet ja;) jeg ble sjokkert over folk jeg og spesielt oppkjøperne:/ de rev jo ting unna rett framom nesa på meg. Men jeg vet det nå, så neste gang skal jeg være rask og tidlig ute;)
  Ønsker deg en fin lørdag videre:) klem

  SvarSlett
 4. Härligt fyndat!!!
  Önskar dig en fin fortsättning på helgen.
  Kram
  AC

  SvarSlett
 5. Hei på deg!

  Fant deg inne hos Laila - Karin, ei dame som har gitt meg mange flotte opplevelser gjennom flere år. Fantastisk kunstnerisk håndtering av kamera og utstyr.

  Forsøker å finne nye etter hvert, som jeg føler at tiden strekker til. For de jeg starter å følge, forsøker jeg å holde med mest mulig jevne besøk. Det begynner å bli ganske mange etter hvert, så det tar sin tid i tillegg til at jeg selv også skal få ut mine Tanker om litt av hvert". Og jeg ønsker ikke bare å legge igjen en intetsigende kommentar, men noen ord i forhold til det som blir skrevet.

  Jeg begynner også å bli verdensberømt, tror jeg, for mine til dels så lange kommentarer. Det tar ikke mindre tid. :)

  Da jeg kom rekende inn her, fikk jeg se "loppemarked", da var det klart. Spennede foretak, som heller ikke jeg misliker. Her må det utforskes mer! Det er jeg i gang med nå, og kommer tilbake for å bli mer kjent med deg etter hvert. Takk for titten så langt og ha en fin dag i dag og dager som går i takt med deg og ditt. :)

  Jeg blogger nå på wordpress og det fungerer ikke alltid å få kommentert, annet enn med googlekonto. Gjør jeg det, kan du få problemer med å finne meg, om du får lyst. Bloggen finner du på www.karlhalvorsen.com.

  Hei så lenge og takk for meg!

  SvarSlett
 6. Men, men så fina fynd du gjort! Jag önskar jag hade varit med, men kanske inte ... jag hade konkurrerat om samma saker, vilka fynd!

  Ja, burspråket finns i köket, det är där jag för det mesta sitter när jag äter.
  Tack Sidsel för alltid så goa kommentarer!

  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. jeg holder meg langt unna loppemarkeder. Det blir heller til at jeg gir til dem som skal holde loppemarked.
  Egentlig har jeg et spørssmål til deg: Vild u være med?

  http://www.starbear.no/mormor/2012/11/01/en-skrivebilde-stafett/

  Mormorklem på søndag :-)

  SvarSlett
 8. Det var en lyckad loppistur, bra och vara ute i god tid. Din man hittade helt klart en fin våg, ser ut som den fungerar också.
  Ha en skön söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !