Totalt antall sidevisninger

onsdag 8. juli 2015

DEN ALLER BESTE ...

Den aller beste tiden på året , er nå ! Jeg er så glad i å plukke blomster og nå står Lavendelen så fint , og jo mer man plukker inn , jo flere kommer det .

Endelig fikk jeg malt urtekassene også . Den svenskrøde fargen er så fin synes jeg ! Spinaten var blitt til høye tårn , så hønene fikk kose seg med de . Nå skal jeg ha oppi mer jord og så spinat på nytt , det er jo så digg i salater .

Jan har laget en liten inngjerding til de to yngste . Vesle Bertil var først helt i sjokk da han ble plassert der , men nå trives han . Godt å kunne løpe litt løs der , og ikke minst godt for meg om ikke kunne miste han av syne et sekund , før han stakk.

Koser seg ute i skyggen denne vesle varme karen !

Midtsommers , regn og femten grader , det er ikke hva jeg forbinder med sommer , meen bedre enn minus grader og snø ! Det skulle vært sommer hele året ! Fin dag til deg !

6 kommentarer:

  1. Jag tycker också väldigt mycket om lavendel. Tråkigt nog så brukar dom inte växa särskilt bra hemma hos oss. Andra har stora rabatter fulla med lavendel men jag är tacksam om jag kan hålla liv i en enda lavendel under sommaren.../Lilla gummann

    SvarSlett
  2. Lavendel är så fin, jag har haft dem i min rabatt i flera år och de blommar troget sommar efter sommar. Men jag ser inga fjärilar i dem i år. Sommaren har verkligen tagit en paus och regn och blåst är vad vi har! Usch! Här lovar de ingen bättring på vädret heller!
    Jag förstår att Bertil blev chockad när han blev instängd, men han har ju utsikt!
    Ha det så bra!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  3. Blir så fryktelig syk i varmen men har det bedre nå, tåler det bare ikke. Blir liggende inne i mørket og det er noe dritt. Men den forbaskede vinden, den kunne dra langt p....er i vold! Blåser jo hele tiden her vi bor nå. Skjønne vofsa, så fin hundegård du har laget, der kan han kose seg og ha oversikt og være trygg. God helg (er jo snart helg ;) ). Klemmer, Pam

    SvarSlett
  4. Du är snäll du som delar med dig till hönorna!
    Jag gillar också den faluröda färgen. De utländska vänner jag har blir så förvånade när de första gången ser att nästan alla hus är röda, hur har ni kommit överens om det brukar de fråga. Lika förvånade är de på vintern när vi alla har adventsljusstakar i fönstren.
    Så bra att Jan byggde en inhägnad till rymlingen, där trivs han säkert nu när han är van.
    Här har vi sol idag och vi har lastat in hästarna i transporten, phu vilken tid det tog att få in unghästen! De ska få hovarna skötta och kommer tillbaka om någon vecka. Mitt liv blir så mycket bättre när det finns hästar i hagen.

    Ha det gott vännen och trevlig helg!
    Kramar /Cia

    SvarSlett
  5. Vi har heller ikke vært så heldig med temperaturene, men så lenge det er sommer og fridager på rekke og rad velger jeg å overse det. (",)
    Kos deg - enda er det blomster å plukke!

    SvarSlett
  6. Såå fin virkad rosenspets, och vovve.
    Lavendel doftar såå gott...

    Kram

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !