Totalt antall sidevisninger

torsdag 16. juli 2015

DEN NYE STUEN ...

Den nye stuen er straks ferdig , det gjennstår bare noen flere nye lamper . På bildet ser du den nye lampen ( og det var ikke lett ) og de nye gardinene . Jeg er ganske fornøyd med det og synes at stuen har blitt så fin . Jeg håper bare at de skikker seg og glatter seg ut , hvis ikke får jeg ta de ned å kjøre de en gang gjennom strykemaskinen.  Da var det maling av kjøkkengulvet ... igjen ! Ønsker deg en god kveld !

8 kommentarer:

 1. Så duktiga ni är med att ställa i ordning ert boende. Här har vi tappat lusten för det tråkiga vädret och trädgården kräver en hel del jobb. Så spännande för er med en semesterresa till Sverige, ni är välkomna hitåt i sommar igen, vi har gott om övernattningsplats!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. så koselig :) deilig med litt fornying! Her har det vært maling av trappegelender i dag, DET er noe herk!! Kjøkkengulvet må nok også tas om litt... men alt til sin tid :)

  SvarSlett
 3. Ser så fint ut! Roligt när det börjar bli klart.

  Ha det så fint.
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se mer! Lykke til med malinga i mellomtida. (",)

  SvarSlett
 5. Så koselig det ser ut, dere er kjempeflinke som holder det gående. Dere får et vakkert hus. God helg til alle på eplegården :). Klem Pam

  SvarSlett
 6. Så fint du gjort och formen på lampskärmen gillar jag. De fina gardinerna hänger säkert ut sig!
  Så du målar köksgolvet...hur går det med hundarna? Jag har tänkt göra det sedan semestern började men kommer aldrig till skott.
  Men så roligt Sidsel om du kan köpa stugan! Men kraftledningar är en styggelse! Du kan säkert höra med lantmäteriet i Karlstad (?) de har uppgifter, men du måste veta fastighetsbeteckningen. Annars borde mäklaren veta, om det sälj via en sådan. Hör av dig om du behöver hjälp!

  Kramar /Cia

  SvarSlett
 7. Glömde...den hästen som är snabbare kommer från Norge! Brenne Rödi har jag lärt mig, jag som inte kan något om trav.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !