Totalt antall sidevisninger

lørdag 30. november 2013

To fluer i et smekk ...

Det var godt planlagt hva som skulle gjøres , når venninnen min Nina kom på besøk i dag . Skravlingen går jo veldig fint i kombinasjon med sølvpussing ! Ja bare se så glad hun ser ut , for at hun fikk være med på årets jule sølvpuss !!!

Vi ble akkurat ferdige til at kaken skulle taes ut av ovnen ! Da ble det bare kos . Sølvpussing er en oppgave jeg nesten gruer litt for , for det tar litt tid og er så kjedelig , men med litt hjelp og mye prat  , så gikk det som en lek ! Tusen takk for hjelpen  Nina ! Har du begynt med noen juleforberedelser ??? Fin lørdag til deg !

7 kommentarer:

 1. Kos når jobben kan gjøres med smil og latter med gode venner :)

  Nja.. Det eneste jeg er i gang med er så smått julevasking av putetrekk og gardiner. Stjernene skal opp i kveld, og adventstaken er klar. Ellers er jeg nesten ferdig med julegavene da, og det er litt godt :)

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Hmmm...nå begynner jeg å skjønne hvorfor du gjerne vil ha besøk av meg før jul...; ) neida, skal prøve å komme snart : ). Her har jeg pyntet med furu-kvister ute og holder på med å finne frem advents-stjerner og staker. Lys skal det også bli ute såklart. Koselig å småpusle sånn : )!
  Ha en fin adventshelg!
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 3. Det blir straks triveligere når man er flere. (",) Her i huset har jeg bare ei sølvskje, så det blir ikke rare pussinga. Andre forberedelser ha jeg heller ikke kommet i gang med enda, med unntak av en og annen julegave. Men i morra skal stjerna opp, i alle fall. Ha ei trivelig førjulstid!

  SvarSlett
 4. Roligt med besök av väninnan, och det är bra mycket roligare och vara två när man putsar silver.
  Ha en mysig advent
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Sølvtøy, hva er det:))))))
  Godt med hjelp da.

  Mette:)

  SvarSlett
 6. Här är inte silvret putsat på länge :(
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 7. Ja lillesøster , jeg har en jobb til deg her . Juleklippen på Marcus !!! Kom snart ! Kleeem.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !