Totalt antall sidevisninger

torsdag 9. oktober 2014

To overraskelser på samme dag .

Her ser du en av de ti kyllingene vi  har , en Hvit Italiener .Vi har i de årene vi har hatt høner , hatt de tyngste rasene , som Wyandotte , RIR , Sussex og Brahma .Nå har vi bare en igjen av de gammle og nye kyllinger som er en mindre og lettere rase.Og det merkes godt når jeg er inne å steller for dem , for de flakser g flyr mye mer enn de tyngste rasene.

Høner er virkelig koselige dyr og når man ikke har flere enn det vi har , så får man virkelig kontakt med dem. Ja det er sant !

Her ser du den ene hanen , en staselig kar og som mannfolk flest !

Dette er Tjukkebolla ! Hun ser ikke så pen ut akkurat nå , for hun myter fjær , men hun får snart nye fjær og er sjefen og tryggheten for de små hønene. Ja hun oppdrar de også litt da . Hver dag sitter jeg på huk oppe hos hønene og Tjukkebolla har lært noen av kyllingene at det er trygt å spise av hånden min. Glad i godterier hun Tjukkebolla , skjønner du !

Tror du ikke det da , at i dag lå det seks egg i den ene verpekassen !!! DET var overraskelse det , det er så gøy at de har begynt å legge egg !!!Denne koselige lykten , kjøpte jeg i Dannmark forrige uke og jeg synes at fargen er så kul !

Overraskelsen var stor , da jeg tente lyset oppi lykten . Den skiftet totalt farge ! Det er kobber farge inni lykten , og som du ser så ble den helt rød med tent lys.  Ja det var spenningen min for i dag hihi. GOD HELG !!!

3 kommentarer:

 1. Så mycket du kan om höns och tuppar, och jag tror de uppskattar din stund med dem. Inte att du bara tar äggen och går utan pratar med dem en stund.
  Så fin lykta! Både släkt och tänd!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Hönor är verkligen mysiga djur. Jag önskar att jag hade plats att ha några jag med..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 3. Så fina dina hönor är och tuppen din är så stilig, vilken lycka att plocka egna ägg!
  Jag förstår att du blev förvånad när lyktan färgades röd när du tände den!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !