Totalt antall sidevisninger

onsdag 8. oktober 2014

Den aller fineste !

Den aller fineste høstferien hadde jeg forrige uke , med datteren min og småguttene våres . En uke i Danmark , hvor i fikk med oss mye forskjellige steder og ting å se på . Det var knallfint med dyreparken , Legoland og handlegaten på strøket og ikke minst sykkeltaxiene ... det var gøy !

Dette lille huset skulle jeg gjerne hatt i hagen , så nydelig !

Da kunne jo også disse tuslet rundt der nede , så vakkre da !

Vi hadde alle fire våre favoritter i dyreparken og apene er de mest fasinerende , synes jeg .

Jeg har alltid ønsket meg en apekatt og han her skulle jeg gjerne hatt med hjem , for han var så søt !

Desverre så hadde jeg ikke med meg macro linsen på ferie , noe jeg angret voldsomt på , for det kunne blitt flotte bilder det . En hadde Flodhest som favoritt , en annen hadde Neshorn og Giraffen var veldig populær , men Ulven hadde gullungene også gledet seg veldig til å se og gleden var stoor da Ulven endelig ko ut av hulen sin . Da var det et rungende hyl , DER KOMMER`N !!!

De ser så godmodige ut disse goingene !

Pingvinene er nydelige og så moro det er å kunne se alle dyrene med barneøyne igjen , den gleden , hmm stort !

Siste dyrebilde , før vi setter hjemover igjen !

Jan har nå begynt på fjøset og siden gulvet og dermed veggene har glidd godt ut , noe sånt som sytten centimeter , så må to vegger rives og gulvet hogges opp og lages nytt . Oppe på trevet på fjøset , fant han denne lille , fine tallerken hyllen . Den skal males hvit og henges inn på kjøkkenet .

Se på denne lille , vakkre familien vi har på jordet om dagen da !!! Hos oss kan de gå trygt , for i skogen vår er det ikke lov å jakte nemlig , det har jeg sørget for ! Det er lykke det , å få se disse vakkre skapningene ! God onsdag til deg !

4 kommentarer:

 1. Så roligt med en resa till Danmark, vi åkte ofta till Legoland när sonen var yngre. Och så många fina djur ni såg, fina djur hemma hos dig också.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 2. Visst är det roligt att se glädjen i barnbarnens ögon! Och jag vet att Legoland är ett paradis för dem, likaså djurparken med alla roliga djur. Roligt för mormor också tror jag visst!

  Tack för dina rara kommentarer! De gläder mig.

  Ha det fint!
  Kramar från Eva-Mari, som tycker lilla tallrikshyllan är jättefin!

  SvarSlett
 3. Så det var med barn och barnbarn du åkte till Danmark, och ni hann med en hel del roligt. Legoland är alltid roligt för barn i nästan alla åldrar.
  Så nu är mannen satt i arbete, är det du som är arbetsledare? Jag vet att du skrev om fjöset tidigare, och så fin hylla ni fann.
  Det är bra Sidsel att du sätter stopp för jakt på era marker. Jag har gjort detsamma för när jag var nyinflyttad trodde männen i byn att de kunde jag hur de ville på min mark. Kvinnor har inget att säga till om, men då gick de på fel kvinna. Jag vet vad jag vill när det gäller det!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. Fiine rådyrene, var to her da vi kjørte opp på tunet idag. Spratt rundt låvehjørnet da vi parkerte. Så koselig med danmarkstur med barn og barnebarn, høres ut som mange fine minner ble laget. Her må låvebrua til pers når våren kommer, stokkene begynner bli dårlige. Alltid noe, heldigvis hadde jeg nær sagt, for eksempel ellers ville vel livet blitt kjedelig?! Koselig hylle Jan fant :-). Klemmer, Pam

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !