Totalt antall sidevisninger

tirsdag 2. september 2014

Litt etter litt ...

Litt etter litt kommer tingene på plass. Et lite raseri utbrudd ( ikke fullt så ille da ) lørdag hjalp på gitt ! Da ble det montert stikk kontakt på veggen , den lange ledningen som har hengt og slengt på veggen festet og de to små skuffene laget ferdig . Ennå mangler det noen lister hist og her og kjøleskapet går på en skjøteledning . Jeg blir gal av sånn ustrukturert jobbing altså , det er vel greit å bli helt ferdig med en ting før man begynner med noe annet ! Bortsett fra det så bare elsker jeg det nye kjøkkenet vårt !

Etter at det har stått åpent uten skuffer et halvt år , var det moro å flytte inn i de nye skuffene .

Et lite , koselig hjørne ble det .

Jeg tenkte at en liten hylle kunne bli fint over den vesle benken , og jammen fant jeg en i alle loppis sakene mine , ute i fjøset .

Et par malingstrøk og så er den på plass. Dette er et prøve prosjekt over hva jeg skal ha på hyllen . Du vet , det må kikkes og tenkes en stund på det , før jeg bestemmer meg . Sånn er det du ! God kveld til deg !

8 kommentarer:

  1. Av og til må det snakkes med Caps Lock-en på, vet du. (",)

    Det blir veldig bra, og sannelig høvelig når man har sin egen "butikk" ute i fjøset. (",)

    SvarSlett
  2. Åhhh så fint du har fått det i ditt kök! Förstår att du är nöjd! Man väntar aldrig för länge när man väntar på något gott!
    Gonatt! Och kram från Finas mammis

    SvarSlett
  3. Å så fint det ble!! Den som venter på noe godt, som de sier, (må ofte vente veeeldig lenge;) ). Elsker den lille hyllen din, så koselig. Go klem, Pam

    SvarSlett
  4. Det ble kjempekoselig i kjøkkenkroken. Så fint med den "nye" hyllen over. Kjekt å få sette frem forskjellige ting. Fortsatt lykke til fremover.

    SvarSlett
  5. Så fint köket växer fram, och så gillar jag den grå färgen, väldigt fint! Och den lilla hyllan blev perfekt där. Det roliga är just att pröva olika ting och hur de passar.
    Min väninna i byn håller på att sätta upp ett nytt kök och jag tycker det liknar det du har. Jag är dit mest varje dag då hon vill bolla sina idéer med mig om tapet, hyllor, beslag osv. Ibland frågar vi artigt även hennes man vad han tycker!
    Såg att du varit till fjället också, jag kan gissa att det är vackert nu med höstfärgerna som smyger sig på.
    En tork är en elektrisk sak med flera våningar där man kan torka tex svamp. Praktiskt och lättsamt jämfört med alla myggfönster jag använde till att torka svampen på tidigare.
    Ja svamp kan vara förrädisk, min flicka åt giftig svamp när hon var liten. Hon tröstade mig med att det inte fanns några flugor på svampen (flugsvamp)! Det blev barnsjukhuset i ilfart!

    Ha det gott Sidsel!
    Kramar
    Cia

    SvarSlett
  6. Virrkelig fint og koselig kjøkken ❤

    SvarSlett
  7. Ditt kök ser verkligen hemtrevligt ut där det växer fram! Personligt och vackert!

    Tack för dina alltid så fina kommentarer! De värmer:)

    Ha en fin torsdag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  8. Hei kjære deg;)
    Så koselig du har fått det, godt at ting endelig begynner å komme på plass;)
    Håper dere har det bra og nyter høsten!
    God helg og god klem til deg;)

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !