Totalt antall sidevisninger

lørdag 17. mai 2014

Syttende Mai er vi så glad i !

Ja syttende maai , er vi så glad i , moro vi har fra morgen til kveld , eller noe sånt . Ja sånn går sangen . I dag feirer vi jo to hundre år også , så det blir nok fest ja . Jeg pleier å plukke Liljekonvall 16. mai , men i år skal de plukkes i kveld. Når man ikke har små barn lenger , kan man ta det litt "slækt ". Da jeg satt på verandaaen med kaffekoppen og barberte leggene , kom en nyvasket bil med to små flagg kjørende forbi. Da kjente jeg stress hormonene bare boble opp og jeg ble dratt tilbake til for mange år siden . Venninnen min sier noen ganger at , jeg husker den gangen hvor Sidsel kom kjørende som siste bil over bybrua , med kjolefliken hengende ut av bilen . Ja det var stress , alene med tre små barn , som skulle strigles og pyntes og alt skulle være på stell. Det er en voldsom feiring i byene synes jeg . Et langt program som skulle følges . Men det var koselig også da !

Her på landet er det ikke sånn . Her er det mer kos og hygge og barne toget går ikke før klokken tolv . Da skal vi til datteren min og hennes familie en liten tur , og det gleder jeg meg til !

Det er en stor dag for barna i dag !


Her på veranda trappen er det ikke så mye blomster å se ennå , men de ligger og spirer og koser seg nedi pottene . Se på stilen til far sjøl ! Hihi. Jeg kommer jo ikke utenom gjenbruk i dag heller . De to små flaggene nederst på trappen , som pynter fint opp ... de fant jeg på søppel fyllingen .Fint hva ??! Da sier jeg bare HIPP , HIPP HURRA og ønsker deg en fiin dag !

6 kommentarer:

 1. Gratulere med dagen, ha en fin 17 mai :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!:-) Artig historie fra "gamle dager". Klem

  SvarSlett
 3. Hei Sidsel.

  Ha en superfin dag og kos dere i sola.

  Mette:))

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen :) Vi har kosa oss masse, med sent tog, så man rekker fjøset først (og jeg som ikke har mange dyra å se til engang), og enda har tid til masse kos resten av dagen :) 17. mai pleier vi å ta som det kommer vi, ikke noe stress her :)

  SvarSlett
 5. En enda gång har jag varit i Norge den 17/5, i Röros men det var länge sedan. Och vilket firande!
  Härlig läsning om en ung Sidsel med kjolen i bildörren.
  Så fina äppelkvistar i blom!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 6. Jag hoppas du och de dina fick en riktigt fin sjuttonde maj!! Ha det bra!Kramar från Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !