Totalt antall sidevisninger

torsdag 15. mai 2014

Sakte , men sikkert !

Sakte , men sikkert tar kjøkkenet form . Den nye hyllen synes jeg ble kjempefin og gjør seg godt med den høye , fine takhøyden vi har her .


Endelig fikk jeg igjen plass til å sette frem de gammle , koselige bruks tingene mine. De har vært stuet bort snart et år.


Som du kan se så har jeg fullstendig mani på sånne gammle , fine mugger .  Det er så mange nydelige og forskjellige farger , mønster og fasonger på de. Når jeg ser på de med bred helletut , tenker jeg tilbake på barndommen . Mamma hadde alltid kakao i en lignende gammel og fin mugge. De er så søte og de skal brukes . Jada Jan de skal brukes , men kanskje ikke av de store hendene d i n e . ;)


Desverre så lurte jeg meg selv med denne løve suppe terrinen med skåler . Jada jeg trodde at den var veldig gammel og dro med meg Jan langt inn mot Oslo , for så å oppdage at , nei veldig gammel var den ikke. Men , den er litt fin da alikevel .

Hampetråd for holde så lenge til jeg får tak i noen gammle og rustne kroker , til å henge disse traktene i .  Jeg synes at de er koselige ! Nå mangler vi bare noen skuff og skap fronter , noen tak og gulvlister , montere lysene inne i skapene og få den forbannede elektrikeren på plass ( Jan ) , sånn at vi kan få lys i kjøkkenet . Det skal bli bra ! Arbeids oppgavene henger rundt ørene på oss her . I sommer må vi mure opp fjøset igjen som truer med å dette sammen , bygge på et lite rom til på den lille låven vår , bygge en liten gammeldags veranda ved inngangs døren og drenere nedover veien mot jordet . Pluss sånn cirka en million andre ting . Det positive er jo at man rekker aldri å kjede seg  og at man alltid har et mål og strekke seg mot . Ja . Da vil jeg bare ønske deg en fin , ny dag ! Her er det knallsol i dag !

11 kommentarer:

 1. Här har det kommit lite regn tidig morgon så det var blött ute när rullgardinen åkte upp! Igår hade vi ett underbart väder med +17 grader men idag ser det lite mer mulet ut!
  Du får det såå fint i ditt kök! Jag älskar också sådana kannor, men mina stå i ett skåp...
  Visst måste man ha drömmar och något att se fram emot, vi skulle behöva bli ett parhundra år för att ha chans att göra allt vi vill!
  Ha en fin dag!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. åh så fin hyllan är! Jag tycker om när väggen syns där bakom. Och så många kannor du har, nu har du fin plats för alla!
  Norskan har så många gulliga ord, jag blev kär i helletut! Betyder nog hällpip/pip på svenska. Vi förstår varandra bra även om vi ofta har olika benämningar på saker och ting.

  Här skiner också solen idag!
  Ha en fortsatt fin torsdag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Åååå så fint! Kjempe koselig! Et riktig drømmekjøkken på landet....
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har i hyllen din...flott hylle også...en utstillingshylle av denne sorten skulle alle kjøkken ha hatt... :) ha en fin helg...

  SvarSlett
 5. Hihi... du var nyfiken på vad svängarna är för något? Jo, vi säger att vi tagit ut svängarna... vi menar att vi gjort något extra mycket... en stor sväng alltså! Kul med våra olika uttryck, eller hur?

  Kramar igen!
  Eva-Mari

  SvarSlett
 6. hei
  koselig kjøkken! mye fint i hyllene...
  ønsker deg og dine en riktig god 17. mai.
  må solen skinne hos dere.
  vi venter på sol og varme...
  klem TOVE

  SvarSlett
 7. Ditt kök är så ljust och fint med de två fönstren. Och det blev en perfekt plats för hyllan med alla fina kannor. Jag skulle också dragit till Oslo för den lejonterrinen!
  Kanske är det Jan som tagit de gamla håndklärt...karlar brukar tycka att just gamla tyger fungerar bra att torka bort olja och annat!
  De rosa pelargonerna lyser upp så fint! Här överlevde ingen vintern...glömde att vattna dem!
  Ja, jag tror Leodin blev generad bakom det gamla parasollet!

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 8. Så mange fine mugger du har. Jeg synes kjøkkenet ditt oser av sjarm. Du er veldig flink altså.

  Mette

  SvarSlett
 9. Så fint det blir!!! :D Så flinke dere har vært.
  Klem Madelén

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !