Totalt antall sidevisninger

mandag 5. mai 2014

De gammle lakenene.

De gammle over laknene som er så nydelige , måtte jeg ofre to stykker av og sy om til kjøkken gardiner . Jeg synes at de er så fine , at det var rent trist å måtte klippe i de.

Sånn ble det ! Det ser kanskje litt rart ut nå for de er stivede og faller ikke helt fint på plass ennå , men jeg tror at det blir koselig å trekke de for vinduet når høst mørket kommer. Baare ikke Jan begynner å klå på de med møkkete fingrer , sier jeg bare , for de er så kritt hvite og fine . Da håper jeg at vi snart får lys på kjøkkenet , sånn at det blir litt mer koselig på kvelden . Fin kveld til deg !

7 kommentarer:

 1. Sååå fint! Jag känner igen spetsen! Jag ska sy lakansgardiner till sovrummet när det blir färdigt! Nu fattas bara taklisten, golvet får vi byta framöver. Ha en fin kväll! Sov gott!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Kikar in innan det är dags att sova och såg att jag missat flera inlägg, de läser jag i morgon. Det tar lite tid att läsa och förstå norska förstår du.
  Du gör helt rätt med de gamla lakanen, de ska användas och nu får de en hedersplats. Så vackra!

  Gónatt och kram
  Cia

  SvarSlett
 3. Så fint det har blitt!!! Gleder meg så til snart å komme å se! Dere har vært superflinke :' )
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 4. Så bra att de kommer till användning! Så har jag också gjort men jag har fler att ta av om jag behöver!!

  Ha en fin tisdag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Det gjorde du rätt som tog saxen och klippte, finare gardiner kunde ni inte fått.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. Kjempefine er de Sidsel, koselig ide på kjøkkenet!! Jeg har laget gardin på badet av et overtrekkslaken. Det med mannfolk og møkkete fingre kjenner jeg til, bor fire gutter her... Men ironisk nok er det jenta mi som roter mest med mine fine gardiner, krøller dem så de henger helt på halv tolv. sukk ;-) Klem Pam

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !