Totalt antall sidevisninger

lørdag 3. mai 2014

Laurdags kveld ...

Så ble det kveld i dag også . Et lite glimt av hyllen min på kjøkkenet . Et gammelt brodert forkle får henge på plassen der et gammelt brodert pynte hånkle , som mamma har brodert , skal henge der med tid og stunder . Ja tid og stunder ! For nå har jeg lett høyt og lavt i over en uke etter pynte håndkleet og det er søkk borte . Det må jo være her et sted .

Så deilig det er å kunne lage varm mat igjen ! Det gir meg nesten en luksus følelse etter å ha spist kald mat i over to måneder . Veldig kjekt du ! Nå skal jeg bare finne frem vinglassene , så skal vi kose oss og slappe av . Det har vært en lang arbeids dag  . God lørdags kveld til deg som titter innom !

6 kommentarer:

 1. Jag förstår precis din känsla! Så härligt att kunna laga mat igen, även om jag inte gillar matlagning, men att få äta varm mat en gång om dagen i alla fall!
  Så fint du får det nu med din hylla där!
  Ha nu en mysig kväll!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Du hittar nog handduken när du letar efter något annat och säger då... just det, där la jag den! Sparrisen ser sååå god ut, älskar dem:)

  God kväll!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Frisk asparges, det er godt det.

  Fin fin kveld og søndag til deg.

  Klem

  SvarSlett
 4. God lørdags kveld til dere også :-) pyntehåndkleet dukker nok opp skal du se, Rart hvordan tinG kan gjemme seg bort noen ganger. Idag har vi ryddet i det gamle gårdshuset. En hel varebil full av ting til gjenbruk og flere kasser på søpla. Puuh! Nå er det bena på bordet og en Coronas m limeskive i. Så plups i seng :-). Klemmer Pam

  SvarSlett
 5. Jeg får ønske en god søndagskveld jeg da siden jeg er litt sent ute ;). Kan tenke meg det er godt med litt hjemmelaget varmmat igjen. Kan ikke engang tenke meg å gå så lenge uten et fungerende kjøkken. Men venter man på noe godt så venter man ikke forgjeves.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Hei Sidsel, nå fikk jeg plutselig øye på kommentaren din hvor du spurte hva jeg hadde strikket. Det er et sjal i alpakka :-). Skal begynne å skrive på norsk igjen, men å blogge på mobilen med en finger gjør at ett språk holder enn så lenge :-D

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !