Totalt antall sidevisninger

fredag 9. mai 2014

Det evindelige kjøkkenet !

Ja det evindelige kjøkkenet du ! Du begynner vel å bli lei av å se det ene innlegget etter det andre av kjøkkenet kanskje , men den som virkelig begynner å bli skikkelig lei , det er meg . Det blir liksom aldri ferdig ! Koselig er det da at jeg fikk denne fine hjemmelagede løperen av storesøsteren min . En fin duk i gammeldags stil !


Ja jeg ser det nå ... jeg må presse litt mer på den .

Denne lille benken , som Jan har laget , synes jeg blir veldig koselig . Nå mangler bare to skuffefronter og to skapdører , så er den klar til bruk. Veldig fin , man trenger ikke å kjøpe alt nytt . Etter sånn cirka tre ukers grubling , så kom den på plass .

Denne taklampen kjøpte jeg for noen måneder siden i en interiør butikk på sørlandet .  Den blir koselig på kjøkkenet tenkte jeg . Ja det blir den nok også , bare vi får strøm innpå der ! Jaja da er det helg igjen da . Etter en ukes regn og kalde gufs , var det fint å se sola i dag ! Det skal visst komme mer regn , men det er i alle fall meldt varmere vær ... enda godt ! Denne helgen tenkte jeg å så grønnsaker og kanskje spa opp noen blomsterbed . Vi må jo ha et blomsterbed her ! Spenningen med gammle blomsterbed og fine , gammle blomstersorter , er helt dau ! Her er det ingenting , bortsett fra noen Påskeliljer og en tust med Keiserliljer . Ja også Gressløk tusten da .Sånn kan vi jo ikke ha det , blomster må vi ha ! Jeg var så heldig å få mange Georgine knoller her om dagen , gjennom Finn.no , så blomster skal det nok bli . Da vil jeg bare ønske deg ... god helg !

5 kommentarer:

 1. Du får det säkert så fint i ditt kök, men visst allt tar sin tid!
  Och duken din är så gammaldags fin.
  Här är det också så där ostadigt väder med sol ibland och just nu när vi skulle gå ut så regnar det förstås.Jag har förberett för att så, men mina frön har heller inte kommit i jorden än! Jag hoppas på lite bättre väder också!
  Ha en fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Heisann

  Jeg blir ikke lei av innlegg om kjøkkenet ditt, jeg koser meg med dem jeg. Men jeg skjønner deg. Mye jobb, men så blir det bra da. Det ser så koselig ut og du setter ditt personlige preg på hver enkelt ting.
  Ha en fin helg:)

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Er slett ikke lei, koselig å høre om hvordan det går med kjøkkenet ditt. Skjønn bordløper du har fått. Syrin er noe jeg savner ved gamlehuset, et stort gammelt syrintre. Kun nyttevekster fikk vokse på gården i gammel tid. God helg :-) klem Pam

  SvarSlett
 4. Nejdå, köket intresserar mig och skönt att det är den ljusa tiden på året utan elektricitet.
  Men jag förstår att du väntar att få tända den fina lampan!
  Här blir det mest inomhus idag, jag måste ta mig igenom en bok med en massa frågor, suck...det skulle varit gjort redan förra veckan.
  Nej, då är det roligare att vara ute och filosofera lite mellan regnskurarna.

  Ha en fin söndag!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Inte tröttnar man på köksbilder, det är kul och se vad ni hittar på. Jättefin lampa, snart lyser den säkert.
  Kramar/AM

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !