Totalt antall sidevisninger

søndag 23. februar 2014

Håpløsheten !

Jeg tenkte jeg skulle vise deg noen fine interiør bilder , hehe ja se her du ! Håpløsheten har begynt å få innpass i kjøkkenet her. Ja da tenker jeg ikke på at kjøleskap og oppvaskmaskinen står i den ene stuen og at brødboksen og kaffetrakteren og alle kjøkken tingene står i den andre stuen .


Neei , jeg tenker på dette faenskapet her . Det er råttne bjelker i veggen inn mot stuen ! I tillegg til de som var råtne i gulvet ! Det er kinkig gitt ! Ja ja da får jeg lete på nettet da om hvordan man skifter ut bunnbjelker hvor det ikke er synlig fra den andre siden , for ingen her vet og heller ikke den nyutdannede snekkeren vi kjenner .Vi får det vel til , men akkurat nå kjennes det håpløst ut . Det kjennes like håpløst som det ny opphengte fuglehuset med det stoore stativet du vet , som har bare deiset i bakken ! Hehh jeg må nesten le ! Du , fin søndag til deg !!

13 kommentarer:

 1. Tänk så skönt sen när allt är färdigt, när kylskåp och spis och allt är på plats igen. Det går säkert att fixa, men allt i gamla hus tar längre tid än man tänkt sej! Förstår hur du känner dej!
  Köp dej en fin blomma att trösta dej med!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Huffamei altså!!! Bra man kan le av noe da...fuglehuset,ha ha ha:-)))Helt utrolig at ikke snekkere har kunnskap om dette.Hm,kanskje jeg skal sette inn vinduet her,selv...Håper virkelig dere finner en løsning:-))Klem

  SvarSlett
 3. Det er det som er med gamle hus, de kan inneholde mange overraskelser, og ikke alle er like hyggelige.
  Håper du finner ei enkel øsning, heier på dere. (",)

  SvarSlett
 4. Så tråkigt! Men ni får se det så att det var bra att ni upptäckte det i tid... vad hade hänt om 30 år om ni INTE hittat det ruttna nu??
  Ni finner säkert på råd!

  Ha ändå en fin söndag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Uff så kjedelig å finne sånt noe da! Lykke til med å fikse det, sikker på at det går fint.

  SvarSlett
 6. UFFA JA HAR VERT DER VI OGSÅ...
  DET ER BARE SÅ DEILI NÅR DET BLIR FERDIG
  PUST MED MAGEN
  DERE ER JAMMEN FLINKE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Oy oy oy, skjønner håpløsheten senker seg ned over en...MEN det går bra det OGSÅ som alt annet ; )!!! Litt resurge og grubling så klarer dere det også!
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 8. Uff da, ble litt mer arbeid enn dere hadde tenkt, tror jeg... Sånn er det dessverre med gamle hus, noen kaller det "sjarm"...jeg er ikke helt enig. Stor styrkeklem til dere. Dere klarer det! Nattaklem fra Skien hvor vi har ristet oss ned to ganger i dag... Herregud for et møkkavær! Nå må jeg slutte. Frokost kl 05:-((

  SvarSlett
 9. Godmorgon!
  Svar på din fråga om varför jag klipper rötterna på olivträdet, jo, därför att beskär man kronan hårt så blir rotmassan helt onödigt stor och den behöver också ansas och då får jag plats med mer jord och hela trädet mår bättre! Jag gör exakt lika med alla andra blommor jag beskär och planterar om! Speciellt pelargonerna.

  Ha en fin måndag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 10. Oi, dere har jobben ser jeg. Men så flinke som dere er så blir resultatet garantert bra....til slutt:)))))
  Stå på, tenk så fint det blir når det blir ferdig Sidsel.

  SvarSlett
 11. Auda.. Det er ikke et rent lite problem heller.. Hmm. Hva med å ta kontakt med de som pusset opp fattighuset her i Holmestrand? De traff jo på ganske så mange sånne typer utfordringer, så kanskje de har noen tips? Bloggen deres har ligget brakk en stund, men googler du fattighuset så finner du navnene deres. Helt håpløst er det nok ikke, men utfordrende ja.. Tvi tvi for en god løsning :)

  SvarSlett
 12. Huff da, godt man i allefall kan smile og le når alt går dårlig. Håper alt ordner seg for dere. Ingen ting som er håpløst hvis man bare tar tiden til hjelp.
  Lykke til og god uke.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 13. Men nu får du vara försiktig och inte påminna snickarn i huset om stativet till fågelstugan! Och nyutbildade snickare tycks bara kunna montera gipsplattor...men Jan finner säkert råd.

  Kram
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !