Totalt antall sidevisninger

torsdag 23. januar 2014

Så upraktisk da !

Så upraktisk da , med all denne snøen og kulden ! Men så vakkert det samtidig blir !!! Spesielt på landet synes jeg at det er vakkert med gårdene , de røde låvene og den rene hvite snøen . Nå må du ikke misforstå altså ... for jeg vil aller helst bare ha vårsola nå !

Den gammle sparken min gjør nytten år etter år , og så gøy som det er å sparke ! Jan var på sparketur med Gregor i går , men det gikk ikke så bra for denne uoppdragne hunden vår bare dro bakover etter bilene som kjørte forbi. Uff Greeeeeegor !

Jeg blir aldri , aldri lei av å ta bilder av dette vakkre huset vårt . Det er så nydelig ! Jeg har alltid , siden jeg var ei lita jente , drømt om et sånt hus , en sånn gård . Nå har vi det ! Ja , nå begynner det å bli godt og varmt her , sa jeg til venninnen min i telefonen i morges . Det var god fyr i den elsdte ovnen i den lille midtstuen og varmepumpen har stått på i hele natt på 28 grader . Så kikker jeg på gradestokken og ser at det ikke er mer enn 17 grader inne i stuen ! Den helsikes varmepumpen er jeg så rasende på at hvis jeg vi ikke hadde vært to som bodde her , hadde jeg tatt slegga og slått den i filler ! Vi har jo tre vedovner her i huset , så det er bare å fyre på . Tenker at det nok blir fint når vi får isolert på loftet , da vil varmen holde seg her inne. Da vil jeg bare ønske deg en  fin dag !

9 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Gården är så vacker där den ligger inbäddad i snö, lycka och få bo där. Hoppas snart kylan ger med sig så ni slipper elda så mycket.
    Kramar/AM

    SvarSlett
  3. Snart är den värsta tiden över och vi går mot den härligaste av tider... våren! Ert hus är så ofattbart vackert! Hoppas bara att ni snart får ordning på värmen, det är gräsligt att frysa!

    Ha en fin dag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  4. Vi har tre värmepumpar! De fungerar hyfsat bra om det inte är för kallt ute. En av dem vill gärna isa igen, så gubben kör dem på avfrostning emellanåt. Just nu eldar vi också i fyra kakelugnar. Jag är så evigt trött på vintern också!!!!
    Du undrar över femöringskottarna! Jag läste på i min krukväxtbok för att ge dej ett korrekt svar. Där står det att man ska plantera om dem i februari-mars så ännu är det kanske lite tidigt. Jag väntar nog lite till! Ha det så bra i kylan och snön!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  5. Upraktisk kanskje men herregud hvor vakkert! Dere har et magnifikt hus! Kramar

    SvarSlett
  6. Huff,kaldt ja! I dag blei det karve på kjøttdeigen...ganske godt:-) Klem

    SvarSlett
  7. Jeg skjønner godt at du tar mange bilder av huset, synes også det er veldig fint.
    Her har vi hatt det kaldt ute flere uker, men huset har liksom klart å holde stand. Helt til i dag, da var det bare 18 grader da jeg kom hjem. Godt å ha vedfyring da...

    SvarSlett
  8. Jag kan förstå att du är lycklig över det vackra huset! Bilderna är så fina där snön baddat in huset och det lyser däruppe i fönstret. Det är ett vackert hus med sina verandor!
    Så hela 11 grader försvinner på loftet! Isolering kommer att göra er gott till nästa vinter.
    Bilden med den grånade sparken i snön är så vacker!

    Kramar
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !