Totalt antall sidevisninger

fredag 24. januar 2014

Det våres du ...

Det våres du , i alle fall inne ! Det er ikke sånn at jeg har funnet noe som helst vårtegn , selv om at det sto i Jarlsberg avisen at noen hadde funnet Blåveis .


Med noen nye blomster innkjøp , så blir det litt mer vår med en gang , selv om snøen laver ned ute . I dag har Venninnen min , Lille Britt og jeg gått på ski . Deilig var det selv om mine gammle treski , som jeg er så glad i og ikke vil bytte ut , kladdet noe forferdelig ! Da er jeg i gang !


Så er det helg igjen da ! Jeg tenker at jeg skal prøve å male litt igjen og håper at jeg klarer det , denne evindelige gangen !

Småingene venter også på oss i morgen , så denne helgen vil nok gå veldig fort . Du da , håper at du skal kose deg ?! God helg !

10 kommentarer:

 1. Så vackra vårblommor du köpt!
  Det var flera år sedan jag åkte skidor, jag hade också ett par träskidor, men så lånade jag ut dem och en unge bröt av en skida. Så sen har det inte blivit mera skidåkning för mej! Förstår att helgen kommer att gå fort när gullungarna kommer! Ha det fint!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Vårtecken inne duger gott, härligt med lite nya blommor!
  Jag har bara åkt skidor en gång i vinter och jag har också gamla skidor som går att ta sig fram med överallt. När vintern är lång är det en befriande känsla att spänna på sig skidorna och bara kliva ut i djupa snön. Ok, jag ser ut som om jag skidat in från början av 1900-talet, men vem bryr sig?

  Önskar dig en skön helg!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 3. Nydelige blomster. Litt vår inne er ikke å forakte i det vinterlandet vi bor i for tiden.
  Ha en fin helg.

  Mette

  SvarSlett
 4. Vilka vackra blommor och jag kan bara hålla med dig, om vi börjar med våren inomhus så kommer den förhoppningsvis snart utomhus också. Och tänk vad glad man kan bli av lite vackra blommor. :)

  Njut av din helg!

  Varm kram
  Lotta

  SvarSlett
 5. Men Sidsel, det är "i slutet på januari- mat" och efterrätten är som en smulpaj där jag tar det som blev över efter julen...alltså, det finns inget recept och nästan inga pengar...
  Men fantasi det har jag!
  Varm kram vännen
  Cia

  SvarSlett
 6. Tänk så glad man kan bli av blommor! Varm kram!

  SvarSlett
 7. Vilket fint hus du har !!!!
  Jag ska också köpa på mig lite fägring hem, alltid mysigt med lite blommor som lyser upp.
  Det behövs nu. Hoppas att du gillade Fröken Frimans krig !
  Må så gott & ha en härlig helg !
  Kram Anki

  SvarSlett
 8. Man behöver vår inne, och dina blommor är som våren. Bara februari har gått kan vi nog hitta vårtecken ute. Längtar dit!
  Kramar/AM

  SvarSlett
 9. Det er fint å kunne ha litt vår inne, i alle fall. Her merker vi forsvidt godt at vi nærmer oss våren i den forstand at det blir lysere og lysee hver dag. Herlig! (",)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !