Totalt antall sidevisninger

mandag 9. desember 2013

Kom inn , ikke stå ute og frys !

De siste dagene har Gåsungen vært nesten bare inne i huset sitt . Toulosegåsen tåler ned mot tyve kuldegrader , men jeg tenker at da har de hverandre å varme seg på  . Gåsungen vår er jo enkemann . Så fordi om han har et lite hus med høy og sagflis til å gå inn i , så så det fryktelig stusselig ut !

Ikke for det , han får veldig mye oppmerksomhet , denne gåsungen vår . Hver gang mamma og pappa kommer , så går de rett opp til gåsungen og prater med han og gir han brød og kaker.  I går kveld flyttet vi Gåsungen inn i den lille låven vår . Der har han et lite rom i tilknyttning til det rommet der hønene er , med en nettingdør i mellom deres og hans rom. Se på han da , han er diiiger !Litt uvandt var det nok å komme inn , men så hyggelig da å kunne prate litt med hønene igjen !

Francesca og de andre tuppene glaner på han og sier : Å jaaa der kommer`n vet du , han måtte liksom inn til oss !  Jaaada , jaada , jada , sier de andre .


De er veldig nyskjerrige tuppene våre , de følger med på alt . Da vil jeg bare ønske deg en fin dag ! Her snør det som bare det ! Ha det godt så lenge !

6 kommentarer:

 1. Så bra han har det, Gåsungen. Eget hotellrom og alt!;-) Ser dere har fått snø nå, her ble det vinter torsdag men nå har regnet hatt makten en stund så det er mest vått i gatene igjen. Ha en fin start på uken! Kram

  SvarSlett
 2. Så fint han fick det! Och sällskap också!
  Här har det slutat snöa, ser ut som om snön börjar smälta bort. Det är tungt att skotta, säger gubben!
  Ha en bra dag du också!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Har et godt liv Gåsungen deres:)

  Fine høner også. Fint med egen eggproduksjon.

  SvarSlett
 4. Brrrr, godt å komme inn i varmen kan jeg tenke meg. (",)

  SvarSlett
 5. tnå så
  herlige bilder
  så godt dei har det
  hos dere
  klem Eli:)

  SvarSlett
 6. Så koselig å lese om gåsungen - og så fine høner! :)Hilsen Else Britt :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !