Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. desember 2013

Juleforberedelser .

Juleforberedelser kan jo være så mangt ! Dette er den eneste juleforberedelsen jeg har gjort. Høstens Tyttebær , Villbringebær og Rips , som har ligget og godgjort seg i flere måneder , var nå på tide å fylle over i flasker og karaffler . Dette synes jeg er kjempegøy rett og slett ! Likøren fikk en nydelig farge og en deilig smak . Ja jeg måtte jo prøvesmake bittelitt !

Ellers går dagene her med til å håpe at jeg snart blir helt frisk , jeg fryser og har vondt i ører og hals ennå. Det er bare en bagatell . Alt som går over , er helt greit ! Da vil jeg bare ønske deg en fin kveld ! Nina ... jeg tenker på deg .

5 kommentarer:

 1. Det blev många flaskor förnöjsamhet! Tycker du ska provsmaka ännu mer, kanske ditt halsonda flyr?

  Sköt om dig!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Tenker som solstrimmor, at kanskje likøren er god for å jage halsbetennelsen ut ;-), men huff, håper du snart er frisk. Er så ufyselig å gå og hangle sånn og ikke føle seg bra. Likøren fikk virkelig en nyyydelig farge, og tenk at den er laget fra bunnen av. Snart skal jeg safte flere liter blåbær til jul, nam :-). Ha en god dag og stell godt med deg selv. Klemmer Pam

  SvarSlett
 3. Åååå, det såg altså så fristende ut! Herlig (jule)farge.
  God bedring til deg, kjedelig å hangle.

  SvarSlett
 4. Ser att du har en karaff utan kork, drick upp det som medicin så blir du nog bättre. Så gott med egen likör till jul.
  Kramar och krya på dig.
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Å vad många flaskor med godis.....
  Önskar dig en fin helg och skickar en kryapådigkram
  AC

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !