Totalt antall sidevisninger

tirsdag 24. desember 2013

Det største ønsket ...

Det aller , aller største ønsket jeg har er at alle skal ha det godt med seg selv og andre , fred på jorden og ingen sykdom og ulykker ! Nest etter det kommer ... spisskammers !



Og det får jeg her nå !!! :) Denne gammle fine døren arvet vi så å si , på en måte .Eller rettere sagt det var et forlatt hus som senere ble revet , der denne fine døren sto. Den har jeg gjemt på å tenkt at , kanskje e n  dag jeg får spisskammers . Sånn som tante Margit hadde for mange , mange år siden . Yes , endelig ! Må bare få på plass hyller der inne så er det bare å flytte inn i det . Jaaa har jo tatt en liten prøve innflyttning da ... Sånn da er pausen min over , nå er det tilbake til matlagingen igjen. God og fredfyllt jul til deg og dine og en spesiell hilsen til deg som sitter alene og som aller helst ville feiret jul sammen med noen andre . Og til dere som ikke feirer jul , sier jeg bare : God helg !

6 kommentarer:

  1. Ha en riktigt fin jul med dina kära och tack för alla fina kommentarer! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Åhh du tänker då på allt och alla du, och på spisskammers! Jag måste kolla vad det betyder...dörren är helt underbar!

    Nu vill jag önska dig en GOD JUL!

    Varma kramar till dig vännen
    Cia

    SvarSlett
  3. Läste precis din kommentar, nej och min skolfranska är inget att skryta med, jag kommer mest ihåg hur man säger "ursäkta att jag kommer försent".

    En till kram
    Cia

    SvarSlett
  4. Spisskammers, åh heldiggrisen, og sånn en flott dør!! Good Jul :-) klemmer, Pam

    SvarSlett
  5. Är spisskammers möjligen detsamma som skafferi? :-) I så fall kan jag tänka mig att det kommer att bli fint med den där vackra gamla dörren.

    Önskar dig en riktigt God Jul!

    Många julkramar
    Bitte

    SvarSlett
  6. Vilken underbar dörr till ditt nya skafferi! Den som spar, han har! Ett skafferi är verkligen guld värt!

    Hoppas du har haft en fin julafton och att dina armar känns bättre. Önskar dig att den fortsatta helgen går i vilans tecken.

    Julkram från Eva-Mari

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !