Totalt antall sidevisninger

søndag 22. desember 2013

Gangen før og nå !

Sånn var gangen vår før ! Det står igjen litt mer maling på veggene og litt listing ,  og maling av tak , men det synes jeg er sånn passe å pusle med i romjulen . Ny utgangsdør skal vi også ha , når den rette dobbeltdøren dukker opp. Vi har flyttet utgangsdøren dit den en gang sto og det ble kjempefint !


Åff , dette bildet skulle vært lenger ned på siden her  da !


Den gammle gangen var iiiiskald kan du tro !


Med litt utskiftning av bunnstokker , fjerning av rottereir , ny papp , isolasjon og nytt gulv så ble det bra.

Hvis det går litt tregt i svingene her , så er det bare far sjøl som tenker så det knaker , men med en rapp på raua , trusseler med sinnasnekkeren og en god kopp kaffe og litt oppmuntring , så er han i full fart igjen. Han er absolutt ingen snekker , men flink og modig som går på oppgaver med krum hals .

Herlig med nytt gulv altså , selv om jeg helst ville beholdt det gammle plankegulvet som lå under gulvbelegget , men det var helt håpløst å få helt og fint opp igjen.

Døren og veggen mot trappegangen til andre etasje fjernet vi og se så fint rekkverk som gjemte seg bak den veggen du ! Det ble så lyst og fint !


Den lange gangen har blitt som et koselig rom . Et annet teppe må til på gulvet og den kommode saken må byttes ut , men det må vente litt , tror jeg. Du skjønner , jeg har akkurat solgt tv-benken vår til fars store fortvilelse. Så bittelitt må det vente!Disse gammle prisme lampettene er så kjempe nydelige synes jeg og passer så fint inn i den nye gangen vår.

Jeg bare eeeelsker prismekroner , de er så vakkre !!!

De gammle , som disse , er aller , aller vakkrest !

Og vet du hva ??? Jeg fikk de helt gratis av en mann i Sandefjord  . De hadde hengt hos hans gammle ærverdige mor . Jeg er veldig , veldig glad i dem, så nydelige ! Ja , så var det tilbake til kjøkkenbenken da du , nå skal jeg steke medisterkaker til jule middagen . Ha en fin kveld !

4 kommentarer:

 1. Så stor forandring, dette ble kjempefint! :)

  SvarSlett
 2. Godmorgen til deg og dere som har lagd en helt magisk gang. Nyyydelig:-) det ligger mye slit, svette og mange lag maling bak der!!
  Nå kan dere hvile på laubærene, lenge!!!
  Vakre prismekroner og hattehytlle. Likte godt den kommoden også med buede ben:-)
  Ha en riktig god lille julaften. Klem fra lille Britt

  SvarSlett
 3. Härligt att se förändringsarbete utföras med känsla och stil. Jag är särskilt förtjust i trappan. God Jul!

  SvarSlett
 4. Så fint ni fått i hallen, skillnaden är stor! Roligt och ha foto och jämföra med. Och härligt befriande med någon som gillar en grön jul, jag tycker också det är ok.
  Önskar dig en riktigt
  GOD JUL
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !