Totalt antall sidevisninger

lørdag 5. oktober 2013

DEN LILLE LÅVEN FØR OG NÅ !

Nå er snart låven ferdig , eller rettere sagt låvedelen hitover mot huset vårt . Den er kledd og isolert innvendig .

Den har fått to sidehengslede vinduer og ny kledning . Litt står igjen ennå , og så skal den males.  Det blir så ordentlig og fint ! Far er jaggu flink !!!


Inni låven er det en ny dør som fører inn til ????

Ja helt riktig ! Inn til hønene . Gåsa skal få et rom på innsiden , med nettingdør , så han kan prate med hønene. De kunne egentlig gått i samme rom , men hønene er veldig renslige dyr og går på do et sted. Gåsefar er ikke så nøye på det og griser noe voldsomt med vannet.

Det var kjempestas og flytte inn på det nye stedet ! Tuppene måtte med en gang kikke på det som var der og prøve den nye vaglen.


Tuppa sier at det mangler vindueslister  og det gjør det , men snekkeren min sier at de er underveis.

Det er bare helt genialt og ha en egen snekker !

Nå fikk jeg jo ikke tatt bilde av det da , men på gulvet har vi lagt gulvbelegg , som jeg var så heldig å få gratis av en mann gjennom Facebook . Hvitt og fint har vi malt det , etter tuppenes eget ønske.

Her kan tuppene sitte å se ut av vinduet , ned til oss. Jeg synes at det blir kjempefint og akkurat sånn jeg hadde tenkt meg det. Nå får vi gjester , så jeg får hive over kaffen . Ønsker deg en fiiin og morsom lørdags kveld !

8 kommentarer:

 1. J du har en riktigt duktig snickare du! Och tuppen han fick det som han ville! Såå fint! Ha en riktigt fin helg! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Det finaste hönshuset jag sett! Här kommer det att läggas mycket ägg är jag säker på!

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Å SÅ FINE TUPPER DU HAR
  OG FOR EIN STASELIG BOLIG DEI HAR
  FLINKE ER DERE
  NYT LØRDAGEN
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 4. Dom hönsen har det bra, så fint du gjort till dom. Bra jobbat!
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Det var et fantastisk hønsehus! Så koselig de skal ha det der inne når snøføyka herjer ute i vinter :-). Belegg i hønsehuset er kjempesmart og så mye lettere å holde rent. Klemmer Pam

  SvarSlett
 6. Jan och tuppen tror säkert att det är de som bestämt hur det ska se ut, men jag vet att det finns en Sidsel bakom det fina hönshuset!
  Helt otroligt så fint det blev, och vilken utsikt de har!
  Som belöning kommer de att lägga många ägg!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. Kjære dere alle, høner og folk. For et utrolig flott hønsehus!! Kjempejobb!!! Jeg er imponert!!GRATULERER!!!!!kos dere med det flotte resultatet:-)
  Klem fra lille Britt

  SvarSlett
 8. Kjære dere alle, høner og folk. For et utrolig flott hønsehus!! Kjempejobb!!! Jeg er imponert!!GRATULERER!!!!!kos dere med det flotte resultatet:-)
  Klem fra lille Britt

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !