Totalt antall sidevisninger

mandag 7. oktober 2013

Vakkre er de !

Vakkre er de , synes jeg , disse flotte bærene på et lite tre borte i skogen vår . Jeg vet ikke hva disse heter , men det gjør kanskje du ?

Hver høst plukker jeg inn omtrent alt som kan stå i  en vase . Her hjemme hos oss og hos yngste sønnen min. Neei , ikke gjør det sa han her en dag , da jeg satte en bukett med fine Hassel tre blader i en vase på bordet hans. Men er de ikke fine da ? sier jeg . NEI , sa han . Vel , vel ! Jeg skulle bare vise deg disse og ønske deg en god ny uke !

5 kommentarer:

 1. Jag är dålig på att gissa vad det är för bär du plockat, kan bara de vanligaste! Men hassel kan jag och jag tycker de är fina! Ha en fin måndag, här putsar jag fönster! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Uten at jeg ser bladene skikkelig, så vil jeg tro at dette er tegerbær (evt teiebær eller tågebær, avhengig av dialekt). De er spiselige, men har en veldig stor stein inni som ikke gjør dem spesielt egna til f.eks. syltetøy. Annet enn i dukkehus, vi lagde mye tågebærsyltetøy da vi var små. (".)

  SvarSlett
 3. Aner ikke hva bær du har funnet! Men utrolig vakre er de i hvert fall. Nydelige. Ha en fin kveld. Kram

  SvarSlett
 4. Jaa du Sidsel, nu har du satt myror i huvudet på mig, igen! Men vackra är de.

  Önskar dig en fin start på veckan, och tack för dina kommentarer hos mig. Det är alltid så roligt att läsa dem!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Det var fina röda bär, men jag vet inte vad det är. Vi har samma regn här, det kom in inatt. Det regnar och blåser på tvären just nu.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !