Totalt antall sidevisninger

torsdag 1. august 2013

MATAUKE !

I går plukket jeg inn de søte og gode Villbringebærene fra hagen . Blåbær og Rips er godt plassert i fryseren , inntil videre. Så deilig !Jeg fikk nesten sjokk når jeg så prisen på syltestrikkene i butikken ... 85 kroner. Hææ ??? Skulle tro at de var laget av gull !

Det blir en dyr , men veldig god bringebær likør jeg lager . Den lille spritflasken jeg kjøpte kostet en liten formue også. Det er alt for dyrt i dette landet ! Så enkelt å lage så god likør ! Fyll et glass tre kvart fullt med bær , fyll på sprit til det dekker bærene , så ha oppi sukker !

Tett lokk skrues på . Jeg bruker mest Norges glass for de er så pene og praktiske . Glasset snues morgen og kveld til sukkeret har løst seg opp . Så skal likøren bare stå å godgjøre seg frem til jul . Wooww det blir stas ! Fin dag ,  ønsker jeg deg !

5 kommentarer:

 1. Så härligt med hallonlikör till jul! Jag har gjort detsamma med körsbär... urgott!

  Kram Eva-Mari

  SvarSlett
 2. hei,
  spennende å lage likør.
  hvor sterk sprit bruker du og hvor mye sukker skal man ha på?
  kan du svare inne hos meg er det fint.
  klem - og god dag til deg.
  TOVE

  SvarSlett
 3. moro med egen likør da :) jeg har laget en for to år siden, med appelsin :) gikk dessverre ikke all verdens av den da..

  Laget bringebærsyltetøy i går :) er jo så enkelt! ble jo bare et lite glass nå, men mer kan det jo bli :)

  SvarSlett
 4. Oj, är sylten så dyr i Norge, då skulle jag sälja hos er så blev jag rik!! Så mycket bär som jag har! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Hjelpe meg...er syltestrikk såå dyre! Da skal jeg jammen passe bedre på posen jeg fikk av svigermor. Likør til jul, såå herlig! En smak av sommer på mørke vinterdager. Her er 20 kg jordbærsyltetøy på frysen samt etpar kilo rabarbra og noen kilo rips. Har jammen meg lyst til å prøve lage litt likør, såå morro med alt hjemmelaget! Riktig fin dag til deg, klemmer Pam

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !