Totalt antall sidevisninger

lørdag 13. juli 2013

LØRDAG OG HARABALL !!!

Hahhaaa , nei det blir det ikke her i kveld ! Vi er utslitte ,og ennå har vi flere lass å flytte . I dag flyttet vi drivhusplantene hit til eplegården. SE to store agurker hadde kommet uten at jeg hadde lagt merke til det en gang !


I går fikk jeg hjelp av kompisen Per til å fjerne det gammle , fine fjøsgulvet. Tanken var da at det skal legges nytt isolergulv underst også de gammle , brede og fine plankene øverst igjen. Ja for å isolere for hønene og beholde det gammle gulvet. Etter en times handle tur , kom jeg hjem igjen . DET DER FJØSET MÅ BARE RIVES ! var det første jeg fikk høre . Vet du , jeg har ikke ord ! Her trodde jeg at vi skulle restaurere gården , og ta vare på det gammle fine særpreget , og så ser jeg plutselig hvor ulikt vi mennesker kan tenke. En nyutdannet snekker hadde sagt det måtte rives , så da måtte det rives ! NEI ,  DET KOMMER ALDRI TIL Å SKJE ! Før lenker jeg meg fast til fjøset rett og slett. Åhh jeg blir så oppgitt noen ganger . Jeg får få pappa hit en tur igjen snart. Han sier at det bare er til å jekke opp fjøsgulvet og sette nye støtter under. Pappa er en av de meeeeeget skjeldne menn som kan absolutt alt !  Godt å ha en sånn pappa på lur !  Jaja , da håper jeg at sola skinner på deg også  og ønsker deg en deilig lørdags kveld !

4 kommentarer:

 1. Det är rätt Sidsel, och ta pappa till hjälp för att rädda ladugården. Åk inte och handla igen!
  Vet du, jag tror även dina växter kommer att trivas jättebra på den nya gården och så djuren förstås.

  Ha det gott i Sveitserhuset och en deilig helg.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Förstår att ni är trötta, det kommer att vara mer flyttlass än ni tror! Det är bra att ha en pappa som hjälper till, och gör precis som du vill! Ha det gott! Kram i solen från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Heja! Strid för ditt fjös! Din far kan säkert rädda det och han vet nog mer om gamla byggnader än en nybliven snickare! Lycka till och ta en paus emellanåt.

  Sommarkram Eva-Mari

  SvarSlett
 4. Ja, noen ganger må man kjempe litt ekstra for det som betyr noe for en. Det er så enkelt for utenforstående og bare si at alt må rives, men med litt penger og riktig kunnskap så kan man fikse alt.
  Lykke til.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !