Totalt antall sidevisninger

mandag 22. juli 2013

VELKOMMEN INN !

u
På baksiden av huset vårt , er inngangen . Å hvilken inngang ! Hvilken dør !!! For å si det rett ut og det skal man jo gjøre ... døren er helt for jævlig !!! Tipper at det er en åtti talls dør , riktignok en Diplomat dør , men så ugly ! Hvis du ser nøye etter så er det print av hvite måker i glass vinduet ... jeg grøsser ! Den må bare bort ! En dobbeldør hadde vært fint og vil passe til den gammeldagse lille inngangs dør verandaen med en liten fast benk på hver side. Som Jan skal lage ! Neste år !

Her ser du gangen nede . Den er i vinkel g ganske lang og smal. Ja det er mye rot her !

Mer gang og mer rot !Her skal vi bytte ut de grusomme syttitals dørene og få inn igjen de skikkelige gammle dørene. Her er det masse å gjøre ser du og mye rot før vi får tingene på plass. Det vil ta tid å få huset ferdig som vi vil ha det , men det skal jo være moro å fullføre drømmen , ikke sant ?!!
Fiiin mandag til deg !
3 kommentarer:

 1. Akk for en oppgradering folk må ha følt at de brune sekstitallsdørene var... Har også et par-tre av sorten, ikke særlig til fryd for øyet. Det blir flott når dere setter i gang, lykke til!

  SvarSlett
 2. Overse rotet og pappeskene og de gamle dørene noen dager nå da, og nyt sommerværet, -vips er det borte og det er surt og kaldt igjen. Da har dere ladet litt batterier og er fit for fight igjen;-)!
  klem lillesøster

  SvarSlett
 3. Ja usch för brunt, tänker på alla våra bruna tak! Men ni har snart bytt ut dem. Så spännande att få titta in, väntar på att få titta mera! Jag har tappat blogglusten för tillfället som du kanske märkt! Ha det bra! Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !