Totalt antall sidevisninger

fredag 28. juni 2013

FORBEREDELSER ...

Først vil jeg vise deg sola som kom i går kveld klokken halv ti . Etter en kald dag med en sur vind , kom plutselig sola sent i går kveld . Så godt alt blir bare sola er fremme !

Ringblomstene har vokst seg til og står nå i full blomst . De skal jeg plante ut i et bed vi skal lage , når vi har flyttet til det nye stedet vårt. De sprer seg jo mer og mer for hvert år , vet du.


Se så fint sola skinner i skogen vår ! Den nye skogen vår ligger rett ved siden av den vi har nå.

Dette fine Budalsbordet fikk jeg gratis gjennom Finn.no. Det skal vi ha på det nye kjøkkenet vårt , ved kjøkkenvinduet og den lille kjøkkenradioen skal selvfølgelig stå plassert koselig oppå der. Åff ja , det var sant ! Vi må vel kanskje ha en ny liten dabradio nå da , for til høsten går det jo ikke ann å bruke de gammle radioene lenger . Penger skal inn , vet du ! De finner jo stadig på noe nytt , slik at man må koste på både tv og radio . Ja ja...

Jeg er hekta på spreke ben , jeg ! Enten det gjelder det ene eller det andre...;)


Noen stoler måtte vi jo nesten ha også , takk Finn ! Med mine forbaskede råtne armer , så går malearbeid veeeeldig langsomt . Omtrent sånn at , tre ganger med rullen , så må det bli pause. Kjedelig det der altså! Kroppen min svikter meg gang på gang . Sånn er livet du ! I kveld skal vi hente noe rart OG fint , håper jeg . Det skal du få se neste gang ! Fiiin fredag til deg !

8 kommentarer:

 1. Jättefint bord och söta stolar. Pinnstolar har allt många sidor att måla! Du får skynda långsamt så blir det bra! Spännande med det fina ni ska hämta:)

  Kram Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Oj, blommar dina ringblommor redan, det gör inte mina. Ja solen behagar komma när det är dags för den att gå ner. Pinnstolarna blir ju så fina och köksbordet passar ju bra till dem. Ska bli spännande att se vad du kommer att visa nästa gång! Ha en fin fredag och kram från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Så fint bord! Jeg fikk maken av ei eldre dame hi hi :-). Det som er dumt er at klaffene mangler på mitt bord. Malearbeid går fryktelig sent her og, men jammen har vi lov til å være stolte når vi er ferdige! Ringblomster, så lenge siden jeg har plantet det. De er nydelige og fargerike. Lykke til med alle forberedelser og all pakking og pass på å ikke slite deg helt ut. Klemmer Pam

  SvarSlett
 4. Så vackert när solen lyser på kvällskvisten! Spännande, har ni skog till fastigheten också?
  Och du, bordet med stolarna till kommer att bli hur fint som helst. Och gratis!
  Här blir alla som inte betalar tv-avgift skyldiga att göra det, om det finns en dator. Nya bestämmelser och jag som bara ser på tv en gång i veckan, Ernst med sommartorpet, det blir ett dyrt program det.

  Ha det gott med dina förberedelser. Här är en till med ond kropp efter alla målning, armarna har stödbandage nu!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Morsomt å følge forberedelsene dine til nytt hjem.
  Bord og stoler var kjempefine.
  Finn.no er god å ha!
  Gleder meg til fortsettelsen.
  Klem
  Vigdis

  SvarSlett
 6. Så flink du er:-))) Klem

  SvarSlett
 7. Roligt och planera hur ni ska ha det i nya huset, köksbordet kommer bli fint där. Och dina ringblommor var fina.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 8. Han der Finn er en bra kar! (",) Fine ting dere hadde fått tak i. Jeg har forresten også en gammel radio som snart må erstattes. Kjedelig... Tror den skal få stå framme likevel, men det er synd at en så god radio ikke lengre skal kunne brukes.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !