Totalt antall sidevisninger

mandag 1. juli 2013

DET BESTE I LIVET ER GRATIS !

Det beste i livet er gratis , sies det . Jeg har alltid tenkt at , jaaa men det koster på den ene eller andre måten alikevel. Bare blåbærene i skogen er gratis ! Men altså med litt bensin på tanken , så ble dette vårt. Gammelt fint blyglass vindu ! Til dekorasjon antagelig ett eller annet sted , muligens i loppisen min .

To forholdsvis nye krysspost vinduer ! Altså med fire vinduer hvor alle vinduene er til å åpne opp . Litt usikker på om vi klarer å restaurere de gammle fine vinduene i det nye huset vårt eller om vi må kjøpe nye vinduer i gammel stil , altså denne stilen her. Vi får se ... kanskje er det hønene som får disse vinduene i sitt nye rom i den lille låven. Flotte er de !

Hmm litt usikker på denne her altså . Er den bare stygg og rar eller kan den bli fin som hvit og passe inn et sted ???


Denne er jeg derimot veldig sikker på ! Den skal stå på gjesterommet . Gammel og fiiin !  Humøret har ikke vært på topp hos oss denne helgen , kan du si. Det føles som å være på en lang hyttetur uten personlige eiendeler !!! Bare pappesker over alt og alt er pakket ned . HVOR ER SALTET HEN ????? Ååå ja , det er pakket ned ! Litt hjalp det å gå ut å spise en deilig middag på lørdags kvelden da. Jeg fant en eldgammel kofte å ta på meg før vi dro ut. Ja for du vet ... de andre klærne mine er jo et eller annet sted i en pose eller eske. Hehee .. I går kveld ringte selgeren og sa at vi kan overta gården til lørdagen allerede , så DA steg humøret omtrent tyve hakk . Fem dager igjen til vi skal flytte , det blir bra tenker jeg. Tusen takk for koselige kommentarer som dere legger igjen , det er så koselig ! Da vil jeg bare ønske deg en god ny ukestart og en fiiiin mandag !

7 kommentarer:

 1. Det blyinfattade fönstret är så vackert med alla sin färger, det blir så fint var än de hamnar på er nya gård.
  De nyare fönstren kan ju vara bra att ha, om utifall att...annars kan du stryka på rålinoja och balsamterpentin 50/50 när bågarna är torra. Då står de sig till minst nästa sommar, bestämmer ni er för att ha kvar de gamla då kommer du hit till mig med alla bågar så renoverar vi dem!
  Den blå möbeln kan visst bli fin, men jag tror det är bättre att vända på den så lådorna är neråt, och så färg! Hm, det kanske är så redan....?
  Kommoden blir helt rätt i ett gästrum, så fin med hyllan i marmor!
  Vilken bra bil ni har vare sig det blir blåbär eller möbler!
  Spännande med bara ett par dagar kvar innan ni får ställa in saltet och allt det andra. Jag gläder mig med er och väntar spänt på bilder, många bilder!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Oj nu när det närmar sig förstår jag att det är svårt att VÄNTA! Alla saker du visar är så fina, vi har också en sådan kommod! Oj, vad mycket ni har att göra de kommande veckorna, med att få allt tillrätta! Men roligt är det! Ha en fin vecka och snart är det lördag! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Sidsel, är det lösa innanfönster? I så fall är det mycket luft, och K-värdet är som tre-glasfönster! Är de kalla är det kanske otätt mellan karmen och regeln, bara att peta i lite lindrev men då måste fodren runt fönstret bort. Det är nog lättast från utsidan.
  Sedan kan du ha tätningslist i lin också, men det får inte vara för tätt runt ytterfönstret nertill, då blir det lätt kondens mellan yttre och inre fönsterbåge. Det finns på rulle i två olika tjocklekar.
  Tänk så mycket roligt du kan göra för pengarna det skulle kosta med nya fönster!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. Åh så mye fint du har funnet på finn da!!! Likte den blå hyllen også jeg :-). Tror jammen jeg må ha meg en tur inn og kikke på finn ikveld, har så lyst på en sånn gammel utslagsvask til å ha oppe på gården på kjøkkenet. Vet du, jeg gleder meg skikkelig til å høre om livet på den nye gården deres, så spennende. Go' klem, Pam

  SvarSlett
 5. Fine ting, spesielt det tiltenkte nattbordet.
  Det blir spennende å flytte med dere på lasset, lykke til! (",)

  SvarSlett
 6. Du finner bare sååå utrolig mye fint atte;);)
  Masse gratulerer med nytt småbruk!!!
  Har ikke fått det med meg jeg, her i huset er det lille Othelie som styrer dagene;)
  Og vi er midt inne i en liten totalrenovering av huset vårt, kjipe greier men jeg har funnet heltre gulv i stuen under den kjipe laminaten og det samme på det andre loftsrommet, jippi;)
  Itillegg har vi funnet den gamle trappen opp på loftet fra 1960 og den gamle loftsluken som jeg må finne på noe lurt med;)
  Fant til og med en rød, gammel kakeboks opp under mønet på huset, gudene må vite hvor lenge den har lagt der...;)
  Så alt i alt er det mye jobb og mannen er utslitt men jeg ser jo hvordan det gamle kommer frem og det at vi faktisk kan bevare det!
  Byggmesteren som kjøpte huset for 5 år siden som ett prosjekt har jo bare ødelagt det og imellom tiden har det vært to eiere før oss som ikke har gjort noenting så vi fikk plutselig veldig mye mer jobb enn hva vi opprinnelig trodde.
  Det var mye info du;)
  Masse lykke til med ditt nye hjem, gleder meg til å følge med!
  Gode klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 7. Så spennende med nytt hus a gitt. Så kjempe lekkert ut. Gleder meg til å se mer.
  Klem Madelén

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !