Totalt antall sidevisninger

onsdag 26. juni 2013

SKYER ??? JA .

God morgen til deg ! En skyet dag , og det skal komme maaasse regn !  MEN  slik ser det ut  rett utenfor soveroms vinduet vårt . En av de tre store Klokkeblomst buskene står nå i full flor . Dette bildet tok jeg klokken halv fem i morges , morgenfugl som jeg er !!! Heeeh nei , det var vel heller kanskje alle tankene som gjorde at jeg til slutt sto opp og knipset noen bilder . Tankene på den nye gården vår . Hvordan i alle dager skal vi gjøre det ? I hvilken retning skal vi utvide badet for å få plass til badekaret mitt ??? Hvor skal vi få laget et spisskammers ???  Jada bare sånne trivelige ting , men nok til at jeg ikke får sove. Jeg går litt opp i ting , kan du si !

Denne nydelige Jasmin blomsten fant jeg en kveld vi var ute å kjørte  . Så skjør , så sterk duft ! Nyyydelig ! Da skal du få høre på en liten sang ! Hva synes du om den ???         
Fiiin dag til deg !

5 kommentarer:

 1. Jag är som du, tänker för mycket på hur det ska göras... speciellt om jag tycker det är roligt! Morgonpigg är jag också och ofta äter jag frukost före sex... den härligaste tiden på dagen:)
  Tack för sången, känner igen melodin!

  Kram Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Jag älskar den sången... Jag förstår att tankarna skenar iväg åt alla håll, ovissheten, hur ska det bli??? Många frågetecken, men det ska säkert bli bra ska du se. Jag minns första känslan i vårt hus när vi flyttat hit. Det kändes som om huset välkomnade mej!! En härlig varm känsla, än en gång, det blir säkert bra! Kram från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du har mange tanker i hodet!
  Kjenner meg igjen, har vært i samme situasjon.
  Og takk for det koselige musikkinnslaget!
  Klem
  Vigdis

  SvarSlett
 4. Skrur alltid opp lyden på radioen når denne sangen spilles! (",)

  SvarSlett
 5. Så vacker visa med en otroligt fin röst, jag fick välbehagliga rysningar.
  Jag förstår att dina tankar ofta är i det nya huset, så otroligt spännande! Undrar också vad det nya bloggnamnet blir, spännande det också.
  Här är det också badkarsbekymmer, jag har ett i gjutjärn som jag så gärna vill ha upp till andra våningen, men vem vill hjälpa mig att få upp det och håller golvet? Det ska ju fyllas med vatten och baderska också...!
  Utomhus målar jag med slamfärg och linolja på fönster, och foder. Målar man med linolja på rätt sätt är det en väldigt hållbar färg.
  Doftshersminen är nu i blom och det behövs bara ett par kvistar för att hela huset ska dofta himmelskt.
  Vilka maffiga pioner du har i kruset!

  Kramar till dig
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !