Totalt antall sidevisninger

søndag 29. mai 2016

Nå er det fint !

NÅ er det fint altså , aller beste tiden på året , det er nå. Noe av det som er spennende med å flytte , og kjøpe nytt hus , er hva slags blomster det er som dukker opp i hagen.

Vi er jo knallheldige , som har kjøpt denne svenskegården av en gartner. Denne nydelige her , heter visst nok Alpe Clematis . ( Fint med gode bloggvenner )

Tusenvis av blomster i nydelig farge og i kveld syntes jeg at det luktet veldig godt av den. Er den også sånn tro at den dufter bare om natten ? Vet du E. i Huset bakom lindarna ?


På tomten vår har vi et digert område med Liljekonvall . Lykke det ! Fortsatt god helg til deg !

3 kommentarer:

 1. Vilken magnifik alpklematis du har! Förstår att du njuter, det gör jag också! Och nu kommer värmen och solen igen, härligt!

  Njut vidare!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Hej Sidsel! Så underbart vackert du har det där på din veranda! Din clematis är helt gigantisk! Jag har faktiskt inte tänkt på hur den doftar. Vi har vår på vedbodsväggen så det är en bit från vårt hus. Så underbart också med egna liljekonvaljer på tomten. Jag hittade ett nytt ställe här på vår väg runt sjön! Där var det tydligen lite skuggigare så de var inte riktigt utslagna ännu. Visst är det den underbaraste tiden nu när allt är skirt och vackert ljusgrönt, allt har vi framför oss nu, bara att njuta!
  Ha en fin vecka!
  Kram/Finas mammis som är lat med sin blogg!!!

  SvarSlett
 3. Så herlig at det var en gartner som styrte med hagen før dere, det må jo bare bli bra da! (",)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !