Totalt antall sidevisninger

tirsdag 5. januar 2016

Nå går det rette veien ...

MOT VÅR !!!  Jeg har aldri satt avleggere eller stikklinger så tidlig på året før , av Pelargonia. Vi var på kaffe hos en av våre nye naboer i Sverige  og der så jeg at hun hadde satt masse stikklinger i potter i vindueskarmen , og det så veldig koselig ut .
Jeg satser på at de eldste vet best , og gjør det samme ! God kveld til deg !

5 kommentarer:

  1. Åh, så fint i småkrukorna och så vårlikt! Redan tycker jag att ljuset är kvar längre, härligt att det går åt rätt håll!
    Beträffande Leksandsbanden så kommer de ursprungligen från Leksand här i Dalarna. De säljs på hemslöjden och i butiker som säljer andra band. Säkert finns de i din närmaste (svenska) stad om den är någorlunda stor.

    Trevlig trettondagshelg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  2. Hm. Ja, da spørs det om ikke vi må følge opp her også :-)

    SvarSlett
  3. Glemte mine ute i høst og frosten kom...så nå må jeg kjøpe nye planter. Såå koselig det ser ut med stiklinger! Klem fra Pam i Sør

    SvarSlett
  4. hei på deg:)
    husker ikkje heilt kor jeg fant bilde av søndagsulekortet ,men tror kansje det da jeg såkte på gamle kort
    klem Eli:)

    SvarSlett
  5. Hei...ja det er tid for å ta stiklinger nå....jeg jobber i gartneri, og der stikker vi for fullt akkurat nå....alle sommerblomster + granium selvfølgelig....våren kommer snart, håper jeg...litt tidlig å ønske det, men dagene har blitt bittelitt lenger og lysere....hilsen fra Frøya

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !