Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. januar 2016

En koselig overraskelse !

Jeg ligger syk med lungebetennelse og føler meg helt utslitt , først var det en influensasak som kom dalende , som så gikk rett over i lungebetennelse. Nå håper jeg snart at jeg blir bra ! Stor var overaskelsen , da plutselig mamma og pappa kom . Mye snø , glatt føre og de er heller ikke helt bra fra influensaen ennå.

Imponerende sprekt og modig , synes jeg ! Bakken vår kan være lei hvis den er glatt , men det bekymret visst ikke pappsen som kjørte.

Jeg er en av de som blir fryktelig selskapssyk , når jeg er dårlig og synes det er så deilig å se noen mennesker. Akkurat som at det hjelper litt .

Du verden så heldig jeg er , som har to så gode og snille foreldre !  <3 
Denne nydelige blomsten fikk jeg av mamma og pappa , noen ferske , gode middager fra Meny og en superdeilig wienerstang til kaffen ! Hva ?  Jaa bortskjemt !  Jeg håper at du som titter innom holder deg frisk !  God helg til deg !

5 kommentarer:

 1. Fy för att ha lunginflammation! Hoppas du snart känner dig bättre, det kan vara segslitet. Men såna gulliga föräldrar du har som kom med både blommor, mat och kaffebröd! Du kanske är en lika gullig dotter?
  Plättar i luften är växten jag har på bordet där de kvarglömda stjärnorna ligger! Plättar gräddar jag när barnbarnen är här!

  Tack för dina rara kommentarer! Bli frisk nu!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Först säger jag STACKARS DEJ som fått lunginflammation! Jag har haft det så jag vet hur det är, men jag hade det mitt i varma sommaren.
  Sen säger jag LYCKLIGA DEJ som har föräldrarna i livet och att de är så snälla och omtänksamma!
  Nu ska du se att du blir frisk i ett nafs!
  Kryapådejhälsningar från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Så flott å ha omsorgsfulle og spreke foreldre.
  Dei må du ta godt vare på :)
  God betring av lungebetennelsen !

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Krya på Dig! Och glöm inte att ta på dubbla långkalsonger när Du går ut.../Lilla gummann

  SvarSlett
 5. Men fy då, lunginflammation! Härligt att du har goa föräldrar som kommer med både mat och blommor, det sitter fint när man inte mår bra.
  Själv klarade jag influensan en vecka före jul, inte kul. Men den gick över vilket inte min dåliga rygg gör. Jag fick besked efter röntgen att det inte alls är bra, skit också. Ursäkta! Men jag har inte tid med en dålig rygg, alla projekt du vet.
  Hoppas du mår bättre!

  Varm kram från mig /Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !