Totalt antall sidevisninger

søndag 26. april 2015

LITT NYTT ...

Litt nytt på den fine verandaen vår har det blitt , stesønn K. lagde fine nye benker til å sitte på , slik det skal være på gammle verandaer . Ja du vet , det er jo han som har laget hele den fine verandaen , som er tro kopi av verandaene på fremsiden av huset ... så flink !!!

Vi har tatt ned den ene veggen i det som skilte dagligstue fra liten mellomstue før , så det ble litt luftigere og forhåpentligvis litt lettere å møblere med de enorme Italienske skinnsofaene mine , for det er ikke lett ! Her ser du at tapeten har begynt å komme opp i stuen .


På  rull så denne tapeten nesten hvit ut , men da vi fikk den opp på veggen , så den mørkere ut .Hmmm :/


Men den er ikke fullt så mørk som det ser ut til her da , heldigvis.  Jeg synes at tapeten er pen i gammeldags mønster , det passer til det gammle sveitserhuset vårt . Da vil jeg bare si  ; God solsøndag !

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig veranda ni fått... eller byggt menar jag! Där kan ni sitta varma sommarkvällar och filosofera. Tapeten ser nästan lika ut som den jag tapetserade med i mitt gamla sovrum. Jag tycker den är fin och som du säger, den passar bra i ert hus!

    Glad vår!
    Kramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  2. Så flott, begge deler. Dere jobber og står på, det blir artig å se flere bilder fra "nystua" etterhvert. (",)

    SvarSlett
  3. Tak for lykønskningen til viola.

    Hvor bliver det flot. Det er et smukt tapet, der er valgt. God fornøjelse med arbejdet

    SvarSlett
  4. Det var bra gjort av svärsonen att bygga bänkar, det blir en fin plats i sommar. Och bordet gillar jag, det ser ut som mina gamla hopfällbara pallar.
    Men var har du köpt tapeterna? Det är så fina!!!
    Här (http://elbutik.se/product.html/eljo-renova-vagguttag-2-vags) hittade jag vägguttag och lysknappar men jag tror det är fler företag som säljer dem också. Du får köra en pricerunner!

    Gó natt och en kram /Cia

    SvarSlett
  5. Så fina tapeter ni har hittat, passar ju perfekt i ett gammalt hus. Och din veranda är så fin. Nu hoppas vi på fina sommarkvällar! Här ska vi få en regnig valborgskväll, men än tittar solen fram lite. Nu är den vackraste tiden, synd bara att det går så fort!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !