Totalt antall sidevisninger

lørdag 14. mars 2015

VÅR !

Ja nå er det vel vår ! Kuldegrader om natten og is skraping av bilen på morgenen , men du verden så nydelig vår vær vi har om dagen ! Antagelig dette som er sommeren ...

Det klør i fingrene etter å plante litt ute på denne tiden , og jeg må si at jeg savner drivhuset mitt voldsomt ! Åh så mye kos jeg hadde der inne , ren rekreasjon !


Tiden er inne for å henge ut klesvasken , så deilig å slippe å ha de digre plaggene på tørk inne !

Påskeduken er lagt på kjøkkenbordet og Blåveisen er på plass .

Det er en fin tid vi er i nå , mens vi venter og venter ....

Denne fine kyllingen her , fikk jeg av vesle gode Isak , forrige helg . Ååå jeg synes at den er så søt og jeg blee skikkelig glad for å få den !!! Tror ikke jeg har hjerte til å ta den ned etter påske altså .

Tiara og jeg har vært på en kjempefin skogstur i dag ! Det var herlig å komme ut av dette huset som det stinker Rotte som er i oppløsning . Åh det er så fælt , det stinker så vi ikke kan være i stua ! Så veggene som endelig skulle komme opp i fjøset igjen , må vente . Nå skal gulv og vegger rives opp , vindu skiftes , vi må bare , og jeg kjenner at jeg er dritlei hele huset og tenker at hvor dumme går det ann å bli ?! Ikke F... om jeg kjøper katta i sekken en gang til !


Vakker , sliten og fornøyd ! God helg til deg !

6 kommentarer:

  1. Men kära då, har ni problem med döda råttor... eller fattar jag fel? Jag minns att du berättade om det förut en gång men trodde att det var ett engångsproblem. Stackars er! Förstår att du är ledsen!
    Hoppas våren kommit för att stanna och idag har jag druckit kaffe på balkongen för första gången! Det var härligt i solen och riktigt varmt:) Blir inte så många skogspromenader numera eftersom jag bor mitt i centrum och dem kan jag sakna. Liksom att ha en fyrbent kompis med på promenaderna, var glad att du har en Tiara som följer dig!

    Hoppas råttproblemet löser sig!
    Vårkramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  2. Så koselig å se dine vårtegn. Ikke hyggelig med rottelukt, men håper dere for orden på det etter hvert. Ha ei riktig fin helg.

    SvarSlett
  3. Unner dere virkelig å få komme i havn med deg vakre gamle huset deres, ikke gi opp, dere har vært så utrolig flinke. Håper alt snart går deres vei. Sender masse gode tanker og oppmuntring. Skjønne lille kyllingen, og så blåveis da! Så søte. Gode klemmer til deg, Pam

    SvarSlett
  4. Jättefina bilder på vovven. Och så
    skönt att det äntligen är vår, så fin bukett
    du plockat med blåsippor.
    Ha en skön söndag
    Kramar/AM

    SvarSlett
  5. Men åhhh, du får trösta dig genom att se djupt i Tiaras vackra ögon.
    Tvätt på tork ute i det fria, det är vår det!

    Kramar /Cia

    SvarSlett
  6. Tack Sidsel för din fina kommentar hos mej! Jag ser att jag missat flera inlägg men nu vet du varför. Jag satt här förut med gråten i halsen och tänkte på att det är precis en vecka sedan jag tog farväl av Julie. Nej, nu måste jag se framåt och tänka på att det snart blir sommar och bara minnas alla fina stunder. Att vi har bestämt oss för att inte skaffa en ny hund beror på att vi har ingen att lämna den till när vi behöver. Och det värsta av allt är när den dagen kommer när man måste ta farväl. Vi får försöka klara oss och leva på minnena. I alla fall ett tag till så får vi se. Man ska ju aldrig säga aldrig.
    Nog vet jag hur råttlukt är. Vedervärdigt! I vinter har vi klarat oss men vi har fångat närmre 60 möss i uthusen!!
    Hoppas nu att ni får ordning på väggarna i huset, inte kul att upptäcka sådant!
    Här har vintern kommit tillbaka idag med bara ett par plusgrader och kylig vind. Men någon gång ska väl våren komma för att stanna!
    Kram till dej och din fina vovve!
    Finas mammis

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !