Totalt antall sidevisninger

søndag 8. mars 2015

KVINNEDAGEN .

Kvinnedagen . Nærmest et skjellsord ! Noe latterlig ! Trenger vi den ? Ja så absolutt !


 Det ser man både i avisene og i fjern og nær , at fokus på Kvinnedagen trenges .  Så Tiara og jeg henger flagget ut og feirer Kvinnedagen !  Jeg liker å tro at Rosene på bildet over fra mamma og pappa , som jeg fikk i går , er anledning denne dagen , men jeg skal ikke tilegge de det . Flotte er de , både foreldrene mine og Rosene !  <3


Det lyser fint opp i vindueskarmen vår nå med litt gult  Vår liksom !


Joda nå ER det vår ! Jeg hogger is ute i gården hver dag nå . ( Armene bare fryder seg )

Her ser du en som sitter i solstripen på kjøkkenet !


Gregor har blitt seks år han nå og blir bare mer og mer glad i sola , akkurat som meg !   Da får vi nyte sola og dagen . Fin dag til deg , Gratulerer med dagen !

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder du visar och så fint att ni hängde upp flaggan Tiara och du, kvinnorna i familjen eller? Här har vi haft drygt 15 grader varmt idag så visst har vi vår nu!
    Hoppas du får en fin vecka och akta armarna, isen smälter nog ändå!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Visst trenger vi kvinnedagen, hadde ikke flaggstangen ligget nede bak huset så hadde jeg flagget jeg også. Ha ei god uke kjære deg, klem Pam

    SvarSlett
  3. Det är nog bra att uppmärksamma kvinnodagen, vi är totos allt halva jordens befolkning... Den norska flaggan har jag sett mycket av de senaste veckorna, så duktiga ni är i skidåkning.
    Gregor är allt bra fin han också, och kul att Tiara och han trivs ihop!
    Jaa, jag har bestämt att det är våren är här nu, idag spiller jag med jord och sätter lite frön. Och så målar jag, det tycks aldrig ta slut. Pappen, jo innan tapeten kom så satte man ark av papp på väggarna som sedan målades, precis som jag gör, så det var inte min uppfinning. Jag gillar gamla beprövade metoder i nästan det mesta.

    Hoppas du tillfrisknar snart!
    Önskar dig en fin helg!
    Kramar /Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !