Totalt antall sidevisninger

torsdag 3. juli 2014

Tante Margit`s gammle koffert !

Den yngste sønnen min M. har akkurat kjøpt seg hus , ikke verst det å være huseier i en alder av 23 år ! Det er huset til min bestefar , han har kjøpt . Et utrolig koselig hus i skogkanten , fritt og godt og med mye sol .  Oppe på trevet i garasjen , fant jeg denne vesle kofferten og spurte M. om han skulle ha denne kofferten på pynt eller ha den til noe ? Nei , bare ta den du . Hehe han kjenner mor ! Jeg ble kjempe glad og tok den med meg hjem og dusjet og vasket den etter alle kunstens regler , for den var grusomt støvete.

Jeg viste den stolt frem til mamma og pappa og tenkte at spesielt mamma syntes det var litt moro at jeg hadde hennes søsters koffert , men hva sa de tror du ???? NEEEI FY , hva skal du med den , kast den ! Men altså jeg elsker den gammle , søte kofferten og her står den på pynt oppe på epleskapet i Eplestuen . Så fin !

Nå kom sola igjen , men du verden så skiftende vær det er om dagen ! Denne rosa skyen fanget jeg her om kvelden , så rar og så fin ! Vi får håpe at det nå blir et mer stabilt sommervær fremover , det er jo så deilig å kunne hive av litt klær og nyte sommeren fullt ut . Ønsker deg en fin dag og en god helg !

7 kommentarer:

  1. Här har vi flera gamla koffertar, jag bara älskar dem! Så vackert skåp du har där!
    Du undrar var Pippi-huset finns. Jag misstänker du menar Astrid Lindgrens värld med alla de små husen från hennes böcker. De finns i Vimmerby en stad inte så långt ifrån där jag bor!! Bara sådär tre mil ifrån! Så åker du dit är du välkommen hit!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Gamla väskor är dyra på loppis, du hade tur som hittade en, jättefin.
    Varierande väder här också, idag är en regndag.
    Kramar och trevlig helg/AM

    SvarSlett
  3. Hej igen! Glömde ju säga att det är i Småland! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  4. Kofferten er kjempefin, er så glad i sånne ting. Måtte flire, her om dagen kom min manns tante inn på kjøkkenet og fikk se melkespannet som stod til pynt. Åh huff, de derre melkespannene! Utbrøt hun og skar en grimasje. Det morsomme var at da jeg kjørte forbi i forrige uke så hadde jammen hun satt ut et til pynt hun også ;-) . Her er været mildt sagt skiftende, har lagt bursdagsfeiring til låven for sikkerhets skyld. Vakkert sky bilde du har tatt. Riktig god helg, klem Pam

    SvarSlett
  5. He he, det er tydeligvis øyet som ser. Det som er søppel for noen er ofte gull for andre. Heldigvis. (",)
    Så hyggelig at sønnen din har kjøpt et gammelt familiested, det blir nok bra. (",)

    SvarSlett
  6. Det er så herlig at du finner slik glede i gamle ting. Vet du, jeg har noe smått her som er originalt fra 50 tallet som du kanskje vil ha. Men da trenger jeg mailadressen din slik at jeg kan sende bilde:)))

    SvarSlett
  7. Vilken tur vi har som gillar det andra inte gör, jag tycker kofferten är så fin! Och så roligt att din son köpte huset, hoppas det ligger i närheten av Eplegården!

    Nej, vi fick inte behålla fina Leodin.....
    Han fick en cancerknöl på sidan som på röntgen visade sig vara stor inne i kroppen, alltför stor för att kunna opereras.
    Vilken chock och sedan en stor sorg. Min dotter hann hem från Australien och fick en tid tillsammans med honom. Nu sörjer vi tillsammans och det får ta sin tid.
    Jag saknar honom så mycket och inser först nu hur mycket han tillhörde min vardag.
    Det här är baksidan av att vara djurägare, och jag kommer ihåg din gåsunge...

    Önskar dig fina dagar med sol och värme!
    Kram till dig vännen,
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !