Totalt antall sidevisninger

torsdag 26. juni 2014

Et lyspunkt .

Her mener jeg lyspunkt på flere måter altså . Min kjære lillesøster kom på besøk her om dagen og denne aller vakkreste rosen i flettekurv hadde hun med seg . Så nydelig i den sarte rosa fargen !

Så koselig det er å være sammen med søskenene , det er alt for lite av det !

Den er vakker , hva ?!! Den riktig lyser opp der den står .

De lyser opp disse små glass lyktene også , jeg hang de akkurat opp. Jeg synes at det ble koselig !

Jeg tror at de er kanskje borti ti år gammle og den ene er litt knust , men det synes ikke , for det har jeg hengt inn mot vinduet . Jeg har fått lyktene av min datter og jeg er så glad i de .

De ble veldig koselige på kjøkkenet synes jeg . Det liver opp med litt tente stearinlys her og der . Ute på verandaen tenner jeg lys hver kveld , året rundt . Og i dag gjør det seg ekstra med litt levende lys , for fytterakker`n for et vær vi har hatt i dag ! Det lynte og tordnet så Gregor og jeg var helt skrekkslagne ! Og i kveld er det rene høst luften ute . Får håpe varmen snart kommer igjen ! Kanskje den er hos deg ?? God kveld videre til deg !

7 kommentarer:

 1. Så söt ros, precis den ljusrosa som jag tycker mest om! Ja, nog tänder jag ljus och lyktor här också, igår kväll var det mörkt... och kallt! Idag regnar det och är bara 10 grader! Nej, nu måste sommarvärmen komma snart!

  Söta ljuslyktor också!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Ja her er varmen hvertfall ikke nei, brr, ikveld er det kjølig synes jeg. Vi har akkurat vært en uke i Sverige med Lavvo og tror du ikke vi måtte kjøpe ekstra tepper til å ha om natten! Den ene natten sto frostrøyken utav munnen! Ungene lå i fleece og syntes det var kjempekult å se pusten....brr. Men rosen din var nydelig, for en skjønn farge og søt kurv. De små lysglassene til å henge i vinduet var såå søte. Ja, de søsknene ser man altfor skjelden. Sist jeg så min søster var i april :( . Ønsker deg og dine en nydelig helg, håper varmen kommer. Klemmer Pam

  SvarSlett
 3. for en nydelig farge!! Ingen varme her heller nå, men godt å få litt regn nå :)

  SvarSlett
 4. Så bra nu fungerar det, igår gömde sig kommetarsfönstret när jag skulle skriva till dig.
  Så du har en syster som kommer med så vackra rosor, vilken lycka!
  Och lyktorna är så fina och det behövs lite ljus om kvällarna nu när det är mulet och grått. Här är då ingen värme, bara regn! Ingen åska tack och lov för den är jag lite rädd för.
  Ja fläder och hylle är samma, idag har jag druckit flera glas och det är svalkande gott.

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Det var et godt valg av din søster, den passet helt perfekt til huset deres. (",) Håper dere får varmen igjen, men bare hvis dere deler med oss. (",)(",)

  SvarSlett
 6. Härliga rosor och härliga lyktor...ser så fint och mysigt ut!
  Önskar dig en skön sommarkväll!
  Kram Titti

  SvarSlett
 7. Vi har haft så mycket åska så vi har inte kunnat ha datorn igång så mycket. Usch vilket väder vi har! Hoppas du har det bättre där med dina vackra rosor! Ha en fin kväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !