Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. juni 2014

Sol og skyfri himmel .

Så fint det er ute nå om dagen , hvor sola skinner fra en fin blå himmel og det er lyst ute hele natten . Det er så man ikke har lyst til å legge seg , men bare sitte ute på verandaen og nyte den deilige sommeren . Er det ikke herlig å våkne til fuglesang ? De starter tidlig nå på sommeren og jeg synes at det er så fint å bare ligge i sengen og høre hvor vakkert de synger. Det blir med det ene bildet av Irisèn og den lille nymalte låven i dag . Jeg har akkurat vært ute å knipset noen bilder , men etter å ha byttet linse , så ble de bare utydelige og jeg orker ikke å gå ut igjen for å prøve. Du skjønner det at i helgen , så begynte jeg å føle meg litt bedre av forkjølelse og feber , så da var jeg litt rundt i hagen med høne møkka og strødde litt rundt de gammle eple trærne . De har så godt av litt gjødsel tenkte jeg og var riktig så fornøyd og sang og trallet mens jeg gikk rundt med den digre bøtta med hønemøkk . BANG , så gikk jeg i bakken nede ved Pippitreet ! Det er så ulendt på plenen her og jeg klarte altså å vrikke foten og falle oppå den . Så klønete og såååå vondt !Jeg klarte nesten ikke å komme opp igjen , men å rope på Jan som hører så dårlig , var ingen vits i og til alt overmål satt en kar rett over veien og så det hele , så det var bare å prøve å komme seg opp litt brennkvikt på en mest mulig elegant måte . Hehh rart det der ... hvorfor er det flaut å falle liksom ?!!Bare tull !Ja så sånn er det nå , en vond fot , litt hoven og rød flammete og skoen er et mareritt å få på . Ibux èn er min beste venn nå om dagen ! Får håpe at det går fint over av seg selv dette her . Men du ... da vil jeg bare ønske deg en fin sommerdag ! Nå må vi prøve å kose oss .

6 kommentarer:

 1. Men kära vän, det var otur att du skulle ramla och vricka foten så illa! Precis när du känner dig bättre efter den envisa förkylningen! Ja, då får du sitta med foten högt och lyssna på fåglarna. Och fundera över livet, ganska så nyttigt det också. Hoppas du kan njuta lite av det vackra vädret som jag önskar kommit för att stanna!

  Solkramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Ænei så ille med foten din, såå vondt! Det er jammen fort å tråkke over. Var på kurs med ei i forrige uke, hun hadde ramlet i hagen, trillet ned en skrent og blitt liggende i komposthaugen. Her ligger jeg med betennelse l musklene i høyre ben. Ja ja, skal nå nyte sommeren litt likevel, såå herlig det er ute nå. Sommerlyset her nord i verden, åh, så herlig! Som du sier så har man ikke lyst å gå og legge seg. God bedring med foten og kos deg i sola og i det nydelige været. Klemmer, Pam

  SvarSlett
 3. Du å du;)
  Er ikke meningen å le men kjenner meg så utrolig godt i beskrivelsen din av å falle "elegant" og ikke minst komme seg på bena igjen som om ingenting har skjedd!
  Masse god bedring til deg vennen, du må være forsiktig;)
  God klem til deg!
  Be din kjære om å lage en god kopp te mens du slapper av!

  SvarSlett
 4. Det räckte ju med förkylningen himla otur att du vrickade foten också. Hoppas det blivit lite bättre och att du inte har ont idag. Och det första man gör när man ramlat är och kolla om någon såg...visst är det märkligt.
  Kramar och krya på dig/AM

  SvarSlett
 5. Men stackars dig, vilken otur! Men ändå tur att du inte fick hönsgödslet över dig! Hoppas du blir bra snart.
  Håller med dig att det känns genant att ramla och sedan försöka att ta sig upp lite galant, i alla fall om man har publik.
  Det svarta på bordet är en sak man ska ha framför kakelugnen. Där har jag aldrig använt den, tycker den mer likar en liten balkong för växter. Och tack för kommentaren om parasollet, jag är mer nöjd idag då jag såg att solen blekt färgen. Tidigare var det lite cirkus-varning!
  I morgon har jag tagit ledigt och kan vakna av snällare ljud än väckarklockan, jag hoppas på fågelkvitter!

  Krya på dig vännen!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 6. Så tokigt att du vricka foten din! Hoppas att det går över på några dagar! Så typiskt när du äntligen blivit bättre från förkylningen!
  Jag har varit hos min syster och missat det här inlägget. Hon har sommarstuga på västkusten och vi hade ett helt underbart väder där med +32 grader! Idag regnar det här hemma, fast det behövs det också så blommorna växer!
  Ha en fin helg och krya på foten din!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !