Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. juni 2014

Så kom regnet ..

Og det trenger vi , for her er det knusk tørrt ! Siden vi har så dårlig vanntrykk her på gården at det så vidt sildrer bitte litt ut av slangen , er det nå velkomment med litt regn . Litt regn !!!

Her kommer de små paprikaene , som vokser og gror i vindues karmen . Litt moro å se , når jeg svimer rundt mellom kjøkkenet og sengen . Nå har jeg vært syk i seks dager og håper at jeg snart blir sprek igjen . Jeg hoster og hoster med feberen på lur . Og blir så lei !!!


Dette vesle , gammle bildet kjøpte jeg for noen år siden og i dag kom det opp på kjøkkenet . Veldig søte de små kattepusene !

Jeg liker at det bryter litt i farger av og til og synes at det passet fint inn med det lille bildet i mørk ramme her i det lyse kjøkkenet vårt . ( Som aaaldri blir helt ferdig , takk til Ikea )


Da vil jeg bare ønske deg en god ettermiddag !

7 kommentarer:

 1. Här har vi också fått efterlängtat regn! Fast just nu skiner solen lite, men vi har haft det väldigt torrt också. Så skönt att slippa vattna. Vi fann en gammal murad brunn på vår gårdsplan för några år sedan. Därifrån kan vi pumpa upp hur mycket vatten som helst för att vattna med! Ha det gott!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Nej, du får ju inte vara sjuk nu när det är sommar. Krya på dig !
  Härlig tid nu med alla blommor & dofter. Underbart !
  Kram Anki

  SvarSlett
 3. Etterlengtet regn ja, skummelt når det er så tørt i skogen. Her har knotten gjort sitt inntog og det i mengder jeg aldri har opplevd før! Kan ikke være ute etter seks på kvelden. Huff og huff, leit. De forsvinner iløpet av juli men jeg vil pusle i hagen NÅ! Stakkars deg, håper du snart er helt pigg igjen. Varme tanker og god helg til deg og dine. Nydelig kattebilde forresten, den rammen passet så bra til veggen, fiint! Klem

  SvarSlett
 4. Hoppas du snart är på benen igen! Inte kul att vara sjuk i denna ljuva sommartid!!
  Kattavlan är helt underbar:)

  Tack för nationaldagshälsningen, jag har hissat min mentala flagga, även för mitt äldsta barnbarn som har födelsedag idag, redan 22... vart tar åren vägen??

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Men fy då att du ska behöva vara sjuk, och så länge.
  Hade jag bott i närheten har jag kommit över med någon dundermedicin.
  Katttavlan är så söt och jag tror jag har en liknande!
  Krya på dig nu, sommaren väntar på dig!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 6. Hei kjære;)
  Så koselig på kjøkkenet ditt atte, skikkelig landlig;)
  Alt vel og full fart med dere?
  Var sikkert godt med litt regn da kan jeg tenke meg;)
  God klem;)

  SvarSlett
 7. HI HI i love your blog , you have a new follower from Chile
  Angelica

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !