Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. juni 2014

Ræj , ræj ...

Her blir det liv , ræj , ræj ! Søndag kjøpte vi kyllinger , som er fem , seks uker gammle. Hvite italienere , brune italienere , sølvhalset og rødhalset italienere . De kommer til å bli flotte når de blir større.

Vi bestemte oss for å ha åtte høner og en hane , men så var det det at mannen sa at jeg kunne få med en hanekylling til gratis og da tenkte jeg at JA han må vi ha , må bare redde han i fra døden !  Så det !

Jeg satte en gammel trekasse inn i rommet deres og den liker de sitte inne i . De var veldig redde med en gang , men etter noen timer så var de i  full vigør .

De leker faktisk ! Her ser du den ene hanekyllingen som har fått flakset seg opp på kassen . Det er stor stas kan du tro , opp og ned , opp og ned !

Det ble koselig med litt mer liv her igjen og jeg har savnet hanegalingen veldig . Det er så flott synes jeg . Når de blir litt større så skal de få lov til å gå sammen med de to gammle tantene våre , men foreløpig får de være inne i det minste rommet og bare se på tantene gjennom nettingdøren .  Sånn er det , verden er ikke nådig ! Fin dag til deg !

9 kommentarer:

 1. Så flotte dem er!!:-)))

  SvarSlett
 2. Men så bra att det är tillökning i hönsgården, kycklingarna är så fina.
  Och det jag använt i midsommarkransen är daggkåpa.
  Ha en glad fin midsommar
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Såå fina! Hoppas nu att de ska bli vän med de gamla damerna! Härligt med liv i uthusen igen och en tupp som väcker dej på morgonen!
  Glad midsommar på dej!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Italienare har alltid varit populära så de gamla hönorna blir säkert till sig när de växt på sig lite. Vilket kackel det ska vara där nu!
  Hoppas du är bättre i foten.

  Önskar dig en fin midsommar!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Så spennende da. Vi har noen haner i nabolaget, ikke det nærmeste nabolaget forresten. Artig å høre når de galer, når vindretningen er den rette :-)

  SvarSlett
 6. Så fine de er. Her skal du få mange gode egg etterhvert.

  SvarSlett
 7. Dei er bra fine, kyllingane dine !!
  Skal bli artig å høyre meir om dei.
  God sommar frå Anne-Mari

  SvarSlett
 8. Nydelig nettside du har. Jeg er imponert. Ta gjerne en titt på nettsiden min om tapeter Ha en fin sommer =)

  SvarSlett
 9. Nydelig nettside du har. Jeg er imponert. Ta gjerne en titt på nettsiden min om tapeter Ha en fin sommer =)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !