Totalt antall sidevisninger

lørdag 8. mars 2014

KVINNEDAGEN !

Gratulerer med dagen alle kvinner , sier lille Nils og jeg i dag ! Helst skulle vi gått i tog lille Nils og jeg , men vi er nok for late . En viktig dag er det i alle fall , og sikkert ikke tilfeldig at i dag er det knall blå himmel og fin sol .

Her er det ennå noen snøhauger her og der , men SEE hva vi fant i solveggen da , Krokus langs hele husveggen !!! Så fiiint ! Det er jo så spennende å se hva som er av løker , blomster og trær her på denne gammle gården vår , og dette var jo som en liten skatt og regne . Koselig at det er noe fint å se på ute , for inne er det helt deprimerende nå . Alt foregår i stuene våre , mens kjøkkenet ligger nede . Først nå skal gulvplankene øyeblikkelig påbegynnes . Fire uker med brød til alle måltider , begynner å bli veldig trist . Åff , mye jobb ! Da ønsker jeg deg en fin lørdag og en god helg !

5 kommentarer:

  1. Så fin Nils är där i solen! Så skönt att ni har sol ni också!
    Måste vara spännande att se vad för lökar som kommer upp så här första våren i "nya" huset!
    Ha en fin lördagskväll!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Det er så deilig når solen endelig titter frem, om det så bare er for noen timer. Ga liksom litt ny giv i denne skrotten.

    Den trådhylla du så inne på bloggen min selger vi på Panduro i Tønsberg. Den ligger i Tilda hylla og er faktisk ikke så ille dyr. ;)
    Takk for alltid hyggelige kommentarer.
    Klem Madelén

    SvarSlett
  3. Igår kom våren på riktigt hit, äntligen! Så fin han är Nils när han sitter i solen, katterna är säkert lika glada som vi för vårvädret.
    Ha en skön söndag
    Kramar/AM

    SvarSlett
  4. Lige så vennen;)
    Er så kjekt å se hva som spirer i en "ny" hage;)
    Husker første året her med ny hage, nå vet jeg hvor jeg skal se etter snøklokker, krokusser og påskeliljer, vi har masse påskeliljer;)
    Fine dagen til deg vennen;)

    SvarSlett
  5. Ser ut som en härlig dag!
    Önskar dig nu en fortsatt skön vecka..snart är det VÅR!
    Kram,
    Titti

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !