Totalt antall sidevisninger

lørdag 29. mars 2014

Handle på krita !

Å handle på krita , gjør jeg aldri . Det byr meg i mot , rett og slett ! Da jeg var hos Harald i Sverige , hadde jeg ikke nok kontanter til denne gammle blyantspisseren , og det var langt til minibank .Jeg takket ja til å betale den neste gang jeg kommer . Madelen , det var ingen stor ting jeg kjøpte , men altså denne fine gammle saken her . Som jeg har ønsket meg i mange år . Da jeg skulle prøve den , så hadde jeg selvfølgelig ingen blyanter , men jeg vet at jeg har fargeblyanter et eller annet sted . Får lete i mitt rikholdige skrivebord .

Jeg husker at frøken på barneskolen hadde en sånn festet på kateteret . Rart med det gammle du !


I det siste har jeg hatt irriterende mye nettsøppel på bloggen , så jeg måtte ty til den kodesaken hvor du må bevise at du ikke er en robot . Får du mye nettsøppel kommentarer ? For noe skitt !

En dag denne uken kom storesøster og hennes venninne på besøk og jeg var så heldig å få en vakker bukett med tretti Tulipaner i sarte fine farger .Siden alt er pakket ned i esker her for tiden og det ser ut som en byggeplass her , måtte jeg bare plassere de i det jeg fant .

Er de ikke nydelige da ??!

I dag er det skikkelig nydelig solskinnsvær og jeg skal ut å ordne opp litt og sette frem noen flere utemøbler . Må også prøve å få skjært ned den enormt store planten som vokste oppover veggen vår , men som braste ned i fjor høst .

Gåsungen venter også på å komme ut for å nyte sola , så det er nok å gjøre . Deilig er det i alle fall å jobbe litt ute i det fine været . Dette har vi jo ventet sånn på , at det endelig skulle bli vår . Nå er vi der ! Fin dag til deg !

6 kommentarer:

 1. Det var en fin gammal blyertsvässare, precis som den som satt framme på katedern i min gamla skola! Vilket fynd:) Och visst önskar man att man hade en sån när uddarna på blyertspennor och färgpennor behöver vässas!

  Jag har tagit bort anonyma kommentarer och kommit bort från skräpkommentarsproblemet på detta sätt!

  Njuta av de söta rosa tulpanerna och det vackra vårvädret!

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Han kjenner deg nok godt nok til å vite at du kommer tilbake med penger i handa. (",) Jeg husker også slike blyantspissere, det sto en sånn på kateteret til vår lærer også da vi gikk i 1. klasse.

  Jeg får også masse spam, men blogger legger det rett i nettsøppelboksen, så det tar meg bare noen sekunder hver kveld å slette det. Mange morsomme kommentarer på engelsk etterfulgt av ei henvisning til ei nettside. Skal tro om de noen gang får napp?

  SvarSlett
 3. Jo här är en till som får en massa skräpkommentarer, men jag raderar dem så fort de kommer i skräpposten.
  Men visst är de irriterande.
  Pennvässaren är såå fin, vi hade också en sådan på katedern när jag gick i skolan!
  Jag håller med dej, tulpanerna har en underbar färg!
  Här har vi haft en underbar solskensdag, fast vi har suttit fyra timmar i bilen för vi har varit på födelsedagskalas hos dottern idag!
  Ha en fin kväll och tänk på att släcka ner Earth Hour! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Nostalgi i en gammel blyantspisser. Vi hadde også en slik en på kateteret, men ingen torde bruke den for vi hadde en gretten gammel lærer som bedrev ting bak kateteret som han ikke burde og han likte å vise oss det.

  Ha en fin vårdag Sidsel.

  Mette

  SvarSlett
 5. Ja, så den var ikke noe større altså ;), men likevel sååå FIN. Husker faren min hadde en sånn på kontoret sitt. Og den funket alltid så bra.

  Når det gjelder nettspam så er det mye av det for øyeklikket, men på min blogg hjelper det ikke noe særlig med sånn kodeting.
  Så Blogger får vel finne på noe lurt snart.

  Ønsker deg en fin kommende uke. Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Det var en fin pennvässare, längesen jag såg en sån. Och jodå, skräppost kommer det, riktigt tråkigt.
  Kramar/AM

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !