Totalt antall sidevisninger

onsdag 26. mars 2014

Liten ny ting .

Denne lille hyllen , kjøpte jeg i Sverige på återbruk , til tyve kroner . Muligens tar jeg den ned fra veggen og maler den hvit . Jeg har ikke helt bestemt ennå.

Et  gammelt heklet håndkle , som jeg en gang kjøpte på loppemarked , så nydelig !

Den  baby skjorten med rosa blondekant er vel borti femti år gammel , tror jeg . Jeg er usikker på om jeg har brukt den en gang , i alle fall har min lille søster brukt den . Jeg elsker disse gammeldagse baby klærne . De er så fine !

Til venstre på bildet er det min gammle underkjole , fra da jeg var liten baby. Den henger snart ikke sammen lenger , sikkert helt råtten i stoffet .Koselig å ha på pynt da ! Nå glemte jeg jo bort at jeg skulle vise deg den tingen jeg kjøpte hos Harald på krita da , det får bli neste gang. Og forresten du , ja det stemmer som noen har tippet ... vi skal ha blått kjøkken . Det blir den gammeldagse lyse blå fargen , vet du . Jeg kunne nok tenkt meg den samme fargen som orginal fargen på kjøkkenet , men jeg tror denne går i samme skala som den jeg har valgt ut . Vi har kjøpt noe kjøkken innredning og den vil totalt drukne hvis vi hadde malt i samme faregn som orginal fargen.  Ja det blir nok fint etter hvert , men akkurat nå har Jan jobben med å skifte ut stokker i veggene under vinduene på kjøkkenet . De er pill råttne ... de også ! Da ønsker jeg deg en fin-fin onsdag !

6 kommentarer:

 1. Så kul att du har kvar de gamla skjortorna, så fina! Jag skulle nog måla hyllan vit! Jaha, ni ska ha nytt kök. Det blir säkert jättefint. Då får du visa nästa gång vad du köpt på krita! Ha en fin dag!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Fint at det våren Sidsel. Nå kan du tenne grillen ute og la det være kjøkken en tid fremover. Du kan vaske opp i bekken bak huset, om det er en bekk der, og kaffen kan du koke på bålpanna.
  Hilsen en løsningsorientert Mette:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se hva du har krita på... ;) sikkert noe spennende og stort.
  Og blåfarge på kjøkkenet hørtes lekkert ut.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Hyllan är fin mörk, det blir fin kontrast mot väggen. Och jättesöta små kläder.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Så fina gamla barnkläder du har hängt upp, brodyr gillar jag. Men låt hyllan vara som den är, jag säger som Anna-Maria; en fin kontrast till väggen!
  Och jag blir så glad att köket blir blått! Hälsa Jan att jag beundrar hans kunnighet och tålamod med att byta ut stockar i huset.

  Så klart jag är nyfiken vad du mer fick med dig från Harald!

  Natti och kram från mig!
  Cia

  SvarSlett
 6. Hei;)
  Så koselige ting du viser frem;)
  La hyllen få "modne" litt og la den være orginal en stund til.
  Selv malte jeg alltid alt hvitt men har begynt å roe meg litt og heller se om det ikke kan få være som det er en stund og viss jeg da ikke får roen over meg så blir det malt;)
  Blått kjøkken så koselig gleder meg til å se;););)
  God klem fra meg til deg;)
  Gi Jan en også siden han er så flink og ikke mister motet;)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !