Totalt antall sidevisninger

lørdag 28. desember 2013

ROMJULEN ...

Romjulen er det vel nå . Eller julen er vel egentlig over , tenker jeg. Å godt er vel kanskje det . Vi nyter frokosten i Eplestua , eller Nordstua da ! Det er det nydeligste rommet i hele huset , med de vakkre vinduene. Og jeg får nesten angst når jeg tenker på at jeg skal klare å restaurere de vinduene til våren ... uten å ødelegge de.

Hjemmelagede gaver er jammen meg flott , synes jeg. I år fikk vi en del av de.

Den hjemmelagede kalenderen med bilder av barnebarna , varmer gjennom hele året og i år fikk vi jammen to. Det er veldig koselig !!!


Denne fine lykten fikk Jan av lille Isak til jul og jeg kan også nyte synet av den. Jan er helt klart Isak sin favoritt !

Jammen hadde Nina laget en julegave i år også !!! Jeg trodde faktisk at hun hadde kjøpt den , så fjernt fra mine tanker var det at hun hadde bedrevet tiden med håndarbeid !


Hjemmelagede julegaver er helt fantastisk synes jeg . Har du fått noe hjemmelaget til jul i år ???  Ønsker deg en fin lørdag !

13 kommentarer:

  1. Nej, jag fick inga hemgjorda klappar som du fick. Dina var så fina.
    Dagarna går så fort och snart är det nytt år!
    Jag önskar dej god fortsättning!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. SÅ MASSE FINE GAVER
    FORSTÅR GOD DU KVIR DEG TIL
    Å BYTTE UT VINDUENE
    DET JORE JEG OGSÅ
    MEN VI BESTILTE ALLE VINDUENE PÅ MÅL
    OG MED RETT KOPI AV DEI SOM VAR HER
    OG HAR IKKJE ANGRA EIN DAG
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  3. Så masse fine hjemmelagede julegaver. Er det ikke DET julen handler om? Egentlig... Frokost i eplestua hørtes veldig koselig ut. Har nå sett på alle julebildene dine og jeg må si jeg virkelig kom i julestemning tross at juledagene er omme;-) God fortsättning! som vi sier i Sverige. KRAM

    SvarSlett
  4. Så masse flotte hjemmelagde ting, helt enig med deg, hjemmelaget er helt fantastisk. Varmer å få, man føler seg satt pris på. Her hadde ungene laget pute, rev på sløyden, støpt betonglys, laget badesalt og sukkerlykt i barnehagen og enda mye mer. Såå utrolig koselig. Apropos vinduer, så skal vi også restaurere gamle vinduer i stuen i det gamle gårdshuset til sommeren. Gulp! Har aldri gjort det selv før men stått ved siden av pappa mens han restaurerte vinduer. Godt Nytt år Sidsel :-) klem Pam

    SvarSlett
  5. Så fina julklappar, kalendern med barnbarnen var en bra idé. Och vilket fint ord för tiden efter jul, romjul. Det finns inget sånt ord i svenskan.
    kramar och tack för hälsningen
    AnnaMaria

    SvarSlett
  6. Så mange fine hjemmelagde gaver :)
    Jeg fikk et lys med bilde av "barnebarnet" mitt, et lys med engel og en stor, strikket julekule. Jeg blir både glad og rørt når jeg får hjemmelaget, for det er ikke ofte, og jeg vet det ligger både jobb og sjel bak det. Har gitt mye hjemmelaget selv i gaver tidligere, og det er så moro å se hvor glade folk blir :)
    Niesen min hadde laget eggelikør til mamma, så den måtte vi smake på da vi kom hjem til henne på julekvelden. Det var den beste jeg har smakt!
    Har en plan om at de fleste gavene til neste år skal være hjemmelaget, og har allerede begynt å strikke.

    God romjul der borte på eplegården :)

    SvarSlett
  7. Fine gaver.
    Tak for kigget.
    Håber du har haft en god jul.
    Godt nytår til dig og din familie.

    SvarSlett
  8. Så fint i julestua di. :) Flott juletre. :) Det er koselig med hjemmelagde gaver, de ligger det ekstra mange gode tanker bak.:) Godt nytt år!

    SvarSlett
  9. Her var det mye som var laga med omtanke. (",) Jeg tror ikke jeg fikk en eneste hjemmelaget i år, selv om jeg fikk mye annet fint. Men jeg ga faktisk bort noen, håper de blei like glade som du. (",)

    SvarSlett
  10. Så många fina julklappar, alla gjorda med en varm omtanke!
    Ja nu är julen slut och ett nytt år väntar, spännande!
    Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
    Kram Titti

    SvarSlett
  11. Önskar er alla ett riktigt
    Gott Nytt År
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  12. kor mange koselige gaver og eg digger det kortet du fikk fra din mann ...
    nyt kjærligheten ;)

    godt nytt år - monikaklemma

    SvarSlett
  13. Gott Nytt År på dig !!!!
    Må så gott & ha ett härligt 2014 !
    Kram
    Anki

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !